łąka wyobraźni, Wspolny z
Morn...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
łąka wyobraźni, Wspolny z
Morn...
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
Zapach cynamonu
pośród białego puchu... Podziwianie gwiazd w wietrzną lipcową noc... Deszcz konwalii Na wspólnym spacerze... Ciepła dłoń W mojej dłoni... Wiersze, piosenki długie rozmowy... ze stukotem klawiatury w tle... -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
![]() ![]() ![]() |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Bardzo ładny wiersz. Aż poczułam zapch cynamonu:) A z tą klawiaturą to moshna rozumiec na dwa sposoby : albo zabralas ze soba komputer (malo prawdopodobneXP) albo to wszystko dzieje sie w swiecei wirtualnym...
|
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
hm.. podbaja mi sie te epitety, metafory
ale jakos czuje niedosyt [ o boze, przejmuje texty od mojej polonistki ;pppp] za malo.. przydaloby sie bardzoej obrazowo, bardzdziej rozwinac o co chodzi.. bo jak dla mnie to tylko taki opisowoi-szkicowy wstep do czegos co dopiero ma sie stac i dopiero ma byc napisane =) -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Piękny, głęboki, bogaty w treść...
Mogę Wam tylko zazdrościć. W mojej dłoni od dawna nie gości dłoń tak upragniona i ukochana... -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
calith => obawiam sie, ze w mojej
jeszcze dluzej
Vampirka => poetka dobra nie jestem... asle jedyne co mi przychodzi do glowy po tym co napisalas - 'czy Ty sie opowiadania tu spodziewasz?' XD -------------------- z podpisów pod postami:
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ładny, spokojny, ale za razem...
hmmm.... Nie jest rewelka, ale podoba mi się....
-------------------- |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Nie wiem. Nie będę się licytować
przecieshXD
Ale chyba wiem, co czujesz i jak czujesz. Więc trzymaj się. I nie poddawaj. Nie popełnij tego błędu cio ja... A wiersz - piękny po prostu:) -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
Egwadien |
![]()
|
||
Nie mam na (z?) kim tego blendu popelnic... nie mam jak... Co by tu wiele mowic - ten wiersz nie do konca oddaje moj obecny stan ducha patrzac na to z tej strony co Wy... -------------------- z podpisów pod postami:
||
Egwadien |
![]()
|
heh... komentujcie, komentujcie =P
-------------------- z podpisów pod postami:
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 00:28 |