Drzewo · Standardowy · [ Linearny+ ]
.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
.
Amanda |
![]()
|
Unregistered ![]() |
..
Ten post był edytowany przez Amanda: 29.12.2014 19:46 |
![]() ![]() ![]() |
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
No cóż, widać, że piszesz głównie pod
siebie. Osoba z 'zewnątrz' nie bardzo wie o co chodzi. Ale.. czy
uznać to za wadę? Nie sądzę. W końcu ktoś daje do myślenia. =)
|
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
"Czasami trzeba usiąść obok i czyjąś
dłoń zamknąć w swojej dłoni, wtedy nawet łzy będą smakować jak
szczęście!"
W. Buryka Przypomniało mi się kiedy przeczytalam "dziś łza stała się radością" Chetnie poslucham Twojego uzasadnienia, choc wiersze są po to, aby mozna je bylo interpretowac osobiscie (choc moja nauczycielka polskiego wcale tego nie popiera =( ) Odezwij sie kiedys na gg, jak bedziesz, bo sie malpo zafsze ukrywasz ![]() -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Mi się tam podoba
![]() ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
troszke dziwnie mi sie czytało, ze ze
wzgledu na podzielenie i długosc wersow..
ale bardzo dobry wiersz.. piekny. pisz dalej =) -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
a mi sie bardzo bardzo
podoba
naprawde.. fajne ujecie tematu, a co do slownictwa to wogole bomba i sadze.. ze to tlumaczenie.. nie wiem, czy bylo potrzebne mozna sie dowiedziec troche o Twoich intencjach, jasne=) ale takie doglebne znaczenie to mysle ze kazdy czytelnik sobie sam powinien w sobie znalezc.. o to wlasnie wg mnie chodzi w poezji=P -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Co do tego tłumaczenia, to zgadzam się z
przedmówczynią=)
Wiersz niewątpliwie jest bardzo dobry, tylko że ja wolę koncentrować się na człowieku, nie na Bogu. Po prostu taka tematyka mnie nie interesuje i mi nie leży. Ale wiersz genialny=) -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.06.2025 22:27 |