Jakże to dziecine ...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Jakże to dziecine ...
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ciche,
Beznamiętne - Żegnaj. Rzucone na wiatr, Niczym kamień w mętną wodę. Nieprzewidywalne, Jednak bez wyjścia. I co najgorsze - Tak jakby nie moje. Niegdyś osobiste, Bolesne. Dziś suche, złamane, Niepotrzebne. A świat stoi, Tak jak stał zawsze - I stać będzie. Od jednego kłamstwa, Świat się nie zmieni. Na moją niekorzyść - Tak zwykle bywa. Nawet gdyby cofnąć To co zdarzyć się zdążyło... Nie, dość, kłamstw zbyt dużo. Niepewność paraliżuje, a strach pozostał. Jakże to dziecinne... Szelest wspomnień, Przewijanych równocześnie Z filmem. Z dziełem w mojej głowie, Gdzie aktor robi to co zechcę. Prostestu me ucho Usłyszeć nie potrafi, Być może nie chce. Ale nieświadomość jest słodka, Tak łatwiej, bezpieczniej. Cokolwiek powiesz, I tak prawda będzie tylko moja. Bezstronność nie istnieje. - Namiętność bywa ślepa. Jakże to dziecinne... |
![]() ![]() ![]() |
Marta |
![]()
|
![]() XXX Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 03.04.2003 ![]() |
Ciekawy, bardzo wyrazny, moze az zanadto.
Podoba mi sie. Opisane uczucia, dystans do przeszlosci i wyrazna krytyka.
Opisywany egiozm wyrazajacy troske o swoje 'ja'. Mysle ze wiersz ten
kazdy moze bardzo wyraznie zinterpretowac. Wiekszosc ma ten problem jaki
opisales...
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Podoba mi się. Nie lubię długich wierszy,
ale Twój ma cos w sobie. Też sądzę, ze jest wyrazny i dosc latwo go
zrozumiec. Ciekawe, czy ten efekt byl zamierzony?
|
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Ech..wiersz niezwykle uczuciowy cos mnie
ruszylo przy koncu i na pewno nie byly to krzyki mojego brata zeby wyszła z
netu
![]() ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Brenda |
![]()
|
||
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
ta zwrotka jakos mi nie przypadła go gustu. ale całosc.. wzruszajaca bardzo.. piekny, bardzo dobry wiersz. czyta się z takim.. napięciem. czekam na wiecej. ;* -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
||
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
Monolog mysli i uczuc.
Potok. Wiersz przesycony. Ale ma w sobie to cos. Jest dojrzały. Prawdziwy. I uwydatnia nasze slabosci. Bezstronnosci nie ma. A niewiedza jest słodka. -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
niezwykły, interesujący, głęboki, piękny
=) .
świetny, jakby nie patrzeć... a za chwilę, przeczytam go kolejny raz. bo jego 'dusza', którą ma, tak mi się podoba, że chcę jeszcze raz ją odkryć. gratulacje. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wiersz bardzo ciekawy...
Bardzo interesujaco przedstawiasz Twoje spojrzenie na swiat... Mysle ze po przeczytaniu jestem bogatsza... jakos lepiej rozumiem innych... i siebie... dziekuje =* -------------------- |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Draco, to jest śliczne...
![]() -------------------- |
Idusia |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 25 Dołączył: 30.07.2003 ![]() |
Ten Wiersz jest taki czysty, jest pełen,
zapada gdzieś w myśli tak, jakby był w nich od zawsze i pokazuje inne
drogi... Fascynujący
-------------------- - No, przypatrz się temu, po prostu przypatrz się temu. Dolne warstwy społeczeństwa żyją po to, aby rząd i różni sku****** mogli je eksplatować. Człowieeeku, ludzka bestia to kanibal. Sami jesteśmy swoim bydłem.
Gorzka świadomość, że jego towarzysze byli martwi, a on zadowolony - CHOLERNIE ZADOWOLONY - bo udało mu się uciec. Sekret polega na kontwoli. Albo ty zjadasz świat, albo świat zjada ciebie. To nie była manipulacja. Natura tak właśnie działa. Wszystlie cytaty pochodzą z "Debrouiller" Ryck'a Neube |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Krystalicznie czysty, dźwięczy w mojej
skołatanej łepetynie...
No piękny po prostu. Tego szukałam. Od dawna. -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 13:20 |