,,Powiedz..."
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
,,Powiedz..."
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Napisałam to przed
chwilą.
Powiedz... Nie zauważasz mnie Choć w tym i moja jest wina Więc czemu mam żal Do całego świata? Nie mogę jeść Nie mogę spać Myślę o Tobie... Marzę... Czemu nie zwracasz uwagi? Czemu nie wybierzesz? Powiedz ,,tak" lub ,,nie" Nie bądź obojętny Bo to gorsze Od wrogości... Odzwierciedlenie tego co teraz czuję, może trochę zbyt dosłowne. Oceniajcie. |
![]() ![]() ![]() |
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
faktycznie troche zbyt
doslowny...
troche za malo poetycki... Przeciez milosc, nawet ta nieodwzajemniona mozna cudnie opisac... Popracuj nad tym. -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
Rzeczywiście taki mało poetycki. Wszytsko
wykładasz na tacę. Przez to czytelnik nie zastanawia się już o co ci
chodziło, a nie o to w poezji chodzi.
-------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
E tam. Mało poetycki? Jeszcze nikt
konkretnie nie sprecyzował jako takiej poezji. Mnie się podobało. Choć
wiersz bardzo emocjonalny, a z reguły preferuję utwory spokojne, z puentą na
końcu. Tutaj z góry wiadomo było jak potoczy się 'akcja'. Ale, czy
to źle? Chyba nie..
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Szczerze powiem,że tytuł mnie przeraził. Na
szczęście dalej nie było ichtrojańsko. Tylko uczuciowo i szczerze. Nie
zazdroszczę stanu. Czekam na kontynuację do wiersza-oby powiała optymizmem.
=)
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Podobają mi się wiersz, napisane...hmm...
do kogoś. Mające cel... Twój właśnie do takich należy.... Może rzeczywiście
trochę mało poetycki, ale to wcale nie jest jego wada.... Bardzo mi się
podoba. Jest taki... TWÓJ. A to jest piękne
![]() -------------------- |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
malo poetycki?
to zle slowo... Wiersz jak wiersz... ogolnie bardzo dobrze Cie rozumiem... stan beznadziejny... ale zgadzam sie z Egwadien... mozna opisac go lepiej, glebiej... ladny, ale to nie do konca to, czego szukam... -------------------- |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Oj ludu ludu, ile komentów
![]() No fakt, stan dosyć beznadziejny pod tym względem. Dziekuję za komentarze, staram się jak mogę, ale jeśli chcę opisać jak najlepiej swoje myśli to i tak powstaje taki chaos. Dzięki :* |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 12:52 |