Świąteczny
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Świąteczny
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Świąteczny
Zdezorientowane Mikołaje Krążą wokół tysiąca choinek Niosąc w ładnych pudełkach Kawałki swoich serc. Ich zmarznięte dłonie W gasnącym świetle świec Łączą się w szczerych gestach Składając ciepłe życzenia. Pełne szczęścia oczy Z wytęsknieniem wypatrują Pierwszej, jasnej gwiazdki Na bożonarodzeniowym niebie. Bo tylko w Święta Małe Mikołaje potrafią ‘Prawdziwie’ się cieszyć Nie swoim szczęściem. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
z wszystkich wierszy swiatecznych
najladniejszy...
ciekawy... najbardziej interesujaca druga zwrotka... Temat niestety oklepany, szczegolnie w tym czasie, ale udalo Ci sie wybrnac... tak... -------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Eff..Jak zaczelam czytac, nawet mi sie
podobalo, ale potem...banału nawciskałaś jak nie wiem. No ale trudno napisać
oryginalny wiersz o Bozym Narodzeniu.
|
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
"nie swoim" nie powinno byc
napisane łącznie?
nie lubie świąt. ale ten wiersz bardzo mi sie podoba, najlepszy ze swiatecznych wierszy, jaki czytałam. bo taki.. inny. inaczej przedstawiony. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Chelsey |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 29.12.2003 Skąd: Lublin ![]() |
Podchodziłam sceptycznie, bo za swiętami
nie przepadam, ale ze zgrozą stwierdzam, ze mi się podoba
![]() -------------------- Pyłem księżycowym być na twoich stopach,
wiatrem przy twej wstążce, mlekiem w twoim kubku, papierosem w ustach, ścieżką pośród chabrów, ławką gdzie spoczywasz, książką, którą czytasz. Przeszyć cię jak nitką, otoczyć jak przestwór, być porami roku dla twych drogich oczu i ogniem w kominku, i dachem, co chroni przed deszczem. Gałczyński ---------------------------------- #blog# #site# |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 10:56 |