Niewidomy niewidzialny, prosto z
serca
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Niewidomy niewidzialny, prosto z
serca
Cho Chang |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 11.07.2003 ![]() |
Widziałam...choć ujrzeć nie
mogłam,
słyszałam, choć usłyszeć mi nie pozwolono ludzi, których kiedyś kochałam a teraz nienawidzę... teraz nareszcie rozumiem, co oznaczały te słowa: "Znamy prawdę o tobie, odejdź od nas, uciekaj!" -------------------- I cannot protect you any more
|
![]() ![]() ![]() |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nie najlepiej napisane. Ale porusza temat,
który mnie przeraża, umiem tylko westchnąć.
Chciałabym zobaczyć jak taki wiersz pisze Vampi. Broń Boże to obraźliwe dla nikogo nie miało być. Ona pięknie ubiera w słowa, a taki temat właśnie zasługuje na rozwinięcie. |
Cho Chang |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 11.07.2003 ![]() |
ej, ludzie chyba nareszcie rozumiem, czemu Alisia już tu nie zagląda
![]() -------------------- I cannot protect you any more
|
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
hm.. pomysł dobry, ale jak dla mnie - za mało rozwinięty.
niektóre wyrazenia troche mi nei pasuja. srednio. ale pisz dalej, moze beda z Ciebie ludzie;) -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Cat |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
dlaczego? bo krytyka? |
||
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
przecież wg. niektórych wiersze pisze się
żeby zostać pochwalonym, wyraźnie widać, że nie są napisane z potrzeby,
tylko żeby coś wstawić... nieważne czy dobry, byleby wszyscy tak powiedzieli
^^' prawda, Morni? a ja i tak strasznie lubię jak komentujesz moje
wiersze, bo Twoje komentarze są takie... tchnące refleksją ;* pomyślcie, ona
ma w większości przypadków rację ;] i jest w pisaniu naprawdę dobra, tak jak
Vampi, Mellisa... nie widziałam w akcji Cat i Bren, ale po ich wrażliwości
myślę, że one też i wiedzą co piszą, pisząc mądrze =)
zamotałam chyba. nevermind, też uważam że średni wiersz. nieco lepszy niż poprzedni, bardziej rytmiczny. ale prawie wcale nie rozwinęłaś tematu.... czasem to czyni wiersz za bardzo banalnym. ale powodzenia. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja zrozumialam doskonale Potti
![]() (Morn, trzeba troche pomyslec ![]() Co do wiersza... Moim zdaniem ciekawy, ale to nie wystaczy... ciekawe moga byc tez ogloszenia matrymonialne albo rekalmy opon zimowych... bez pomyslu... -------------------- |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
powiem ze.. zawdiodłam sie
bo tytuł, choc nie wiem czy to swiadomie i przemyslanie czy przyadkiem, jest obiecujacy i ciekawy.. a wiersz - taki sobie naprawde, nic szczególnego wybacz, ale to kilka zdan refleksji podzielonych na wersy.. a w wierszu powinno byc cos, co sprawia, ze nie mozemy sie od niego oderwaqc, chcielibysmy czytac i czytac, moze to byc jedno slowo, a moze wers, czy po prostu szeroko pojeta dusza.. kazdy jhednak musi jakos zaczynac =) wiec ja wierze ze i Ty byc moze znajdziesz swoj styl pisania, cos co zachwyci Ciebie i ludzkosc.. pisz i pisz, waż słowa, zmieniaj je, przeksztalcaj wiersz, to naprawde bardzo pomaga.. az sy2orzysz cos czym nas zaskoczysz powodzenia (: [o kjurde ale produkcja.. nie wiem co mnie napadlo XD] -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Wierszyk całkiem zwykły, nie przekonała
mnie ani nie przemówił do mnie. Ale dość ładny dobór słów. Próbuj dalej
![]() -------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Niezadobry wierszyk...nie podoba mi
się...taki sobie rzucony na stół, a ja bym chciała czegoś więcej..
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
chyba nie wyczerpałaś tematu... widać, że
miałaś jakąś koncepcję, chciałaś coś stworzyć, przekazać. sam tytuł wiersza
na to wskazuje, jednak nie wiem, czy nie potrafiłaś wydobyć z siebie tych
emocji, uczuć czy okazało się że po prostu tylko tyle miasz to powiedzenia.
rozczarowałam się, bo tytuł rzeczywiście przykuwa uwagę i zachęca do
przeczytania.
nie podobało mi się. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Wiersz b. dziwny nie wywołał u mnie
zbytnich emocji... moze dlatego ze nie mial jasno obranego tematu...
-------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Morni, nie moglam pozwolić, zebys uzywala
brzydkich slow na tak powaznym forum jakim jest 'poezja'
^__^
Co do wiersza... dzisiaj czytalam go jeszcze raz... coraz bardziej zaczyna do mnie trafiac... Moze to dzielo potrzebuje wiecej czasu? Co nie zmienia faktu, ze jest zbyt doslowny i bez pomyslu.. ale staje sie coraz bardziej moj... moze to zaleta... -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 13:10 |