Drzewo · Standardowy · [ Linearny+ ]
.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
.
Amanda |
![]()
|
Unregistered ![]() |
..
Ten post był edytowany przez Amanda: 29.12.2014 19:58 |
![]() ![]() ![]() |
Cho Chang |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 11.07.2003 ![]() |
Według mnie to ma bardzo ciekawą treść i
jest takie chmmm tajemnicze
![]() -------------------- I cannot protect you any more
|
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
Bardzo krótka forma. Właciwie to trudno
cos mi o nim powiedzieć. Jego plusem jest to, że nie kombinowałaś specjalnie
w niczym, bo mogłabyś go przekolorować.
-------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
Cat |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
Ama, ja poproszę wiersz trudny! Rozsmakowuję się w rozgryzaniu takich. A tak o samym wierszu- masz specyficzny styl, jeden z najorginalniejszych na forum. Nie mówię, żebyś pisała więcej, bo pisanie na siłę, czy pod publikę jest przestępstwem. Po prostu jak coś napiszesz- na pewno nie obrażę się jak to zobaczę ![]() |
||
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Ten w linku kiedys czytałam. A ten? Hmm..Ładny=) Ale to nie jest jeszcze to, co mi się podoba. Brakuje mi jakiejś dozy tajemniczości. Pointa jest ciekawa, ael mogłaby być ciekawsza. To tyle =)
|
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
podoba mi sie. ciekawa forma. jest.. inny.
i zakoczenie swietne. ![]() -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
ładnie ciekawie wziełas sie za ten
wiersz.. i tak ma być
![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
naprawde intrygujacy wiersz...
powiem teraz cos, co lubie mowic (gdy wiersz na to zaluguje) 'malo slow, duzo tresci' jest okej... a nawet lepiej -------------------- |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
piszesz dość melancholijnie. jest w tym
jakiś [ukryty] smutek, melancholia, zaduma, uczuciowość.. senność.. ale ja
lubię taką twórczość. porywa mnie to. może dlatego, że sama z natury jestem
melancholiczką?
podoba mi się. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 15:50 |