..., coś optymistycznego??
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
..., coś optymistycznego??
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Chciałam, żeby ten wiersz był
optymistyczny.. taki troszkę inny. Nie chciałam, żeby znowu był dodatkiem do
tych wszystkich smutków. Ale sami ocencie..
Żeby można było zamknąć Zachód słońca w małej niewinnej Dłoni i patrzeć na niego co noc gdy latarni jasny blask przygaśnie Żeby można było chwilę zamknąć W małym pudełeczku i otwierać Tylko wtedy gdy chce się ją Przypomnieć Żeby można było mieć jedyne, Małe, paradoksalne marzenie Ulotne, ale trwałe w swym rozkwicie i białą, jaśniejącą kokardą zawinąć Żeby można było mieć jedno Uczucie, które zrekompensowałoby Resztę tych nieudanych, mniej barwnych I śmielszych wydarzeń Choć nie wszystko może stać się Prawdą Choć małe pragnienia najmniej się Udają Można, czekać i patrzeć... można myśleć I wierzyć I pewnego dnia popatrzeć na świat Z lekkim przymrużeniem oka -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Marciu, piekne.... *_*
z czystym sercem moge powiedziec, ze mi sie nadzwyczaj podoba... =) tak ladnie zaplanowalas swoje slowa... takie to kolorowe... i tak bardzo mi sie podoba... -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ja się muszę jak zwykle do czegoś doczepić
=P
Pięknie...ale nie używaj tych długich słów. One są brzydkie, przy tych krótkich i prostych. No, ale koniec końcem- mały, drogocenny kamyczek z tego wiersza. |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Marciu, po prostu śliczne
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Brenda |
![]()
|
||
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
nie mam zastrzezen. wiersz wydaje mi sie
taki.. własnie optymistyczny, pełny nadziei.. piekny, po prostu. i
prawdziwy. najbardziej podoba mi sie:
bo.. sama tego tak bardzo pragne. ale cos podobnego pisala kiedys Amanda na blogu. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
||
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
no..bosko
pieknie [szczegolnie podobaja mi sie 2 pierwsze zwrotki i 2 wersy trzeciej (:] -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Wiecie bardzo sie ciesze ze wam sie podoba to co napisałam
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Chelsey |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 29.12.2003 Skąd: Lublin ![]() |
Pewnie już dosyć masz wysłuchwiania
[czytania] tych zachwytów, ale ten wiersz jest niesamowity. Naprawdę...
Czekam na nowe
![]() -------------------- Pyłem księżycowym być na twoich stopach,
wiatrem przy twej wstążce, mlekiem w twoim kubku, papierosem w ustach, ścieżką pośród chabrów, ławką gdzie spoczywasz, książką, którą czytasz. Przeszyć cię jak nitką, otoczyć jak przestwór, być porami roku dla twych drogich oczu i ogniem w kominku, i dachem, co chroni przed deszczem. Gałczyński ---------------------------------- #blog# #site# |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 10:28 |