............
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
............
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Zanim miłość się zacznie jest iskra rozsypana na tysiące drobnych gestów Dotyk dwóch dłoni niezauważalny spod rozedrganych powiek wspólna ciemność dzielona przez dwa szybkie spojrzenia Szczęście jest blisko czeka tuż za wyciągnięciem dłoni zamknięte w pudełku nieświadomości i czasem, raniutko szepce cicho w rękaw: "Kocham" -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Mellisa |
![]()
|
||
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
no Sihaja jestem pod wrazeniem.... piszesz coraz bardziej dojrzale... moze jakąs małą zaslugą tego sa nasze komentarze... ^^ wszystko fajnie... pierwsza strofa poprostu genialna... zachwycilas mnie nia.. naprawde... druga juz troche gorsza... nie lubie takich zdrobnien 'raniutko' ale to kwestia gustu... zakonczenie tez nie specjalne... 'kocham' nie dobrze uzywac na koniec... to nie jest dobrym podsumowaniem... ale ogolnie bardzo mi sie podoba...
super ![]() -------------------- |
||
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Ładnie. Powiem b. ładnie. Podoba mi sie
zwłaszcza początek
![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ba! Pewnie, ze to zasługa waszych
komentarzy... Dzięki wam wiem dokładniej o czym piszę (wiem, trochę dziwnie
brzmi, ale to prawda)
![]() Dzięki za komentarze, znowu się spodziewałam bardziej krytyki niż słów uznania ![]() ![]() -------------------- |
Chelsey |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 29.12.2003 Skąd: Lublin ![]() |
Nieźle... całkiem nieźle.
Ale brakuje mi w nim tego, czego ja szukam. Wiesz o co chodzi ![]() Mimo to podoba mi się. Ot taki ładny wierszyk. =* -------------------- Pyłem księżycowym być na twoich stopach,
wiatrem przy twej wstążce, mlekiem w twoim kubku, papierosem w ustach, ścieżką pośród chabrów, ławką gdzie spoczywasz, książką, którą czytasz. Przeszyć cię jak nitką, otoczyć jak przestwór, być porami roku dla twych drogich oczu i ogniem w kominku, i dachem, co chroni przed deszczem. Gałczyński ---------------------------------- #blog# #site# |
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Wiesz... bliskie jest mi to, o czym w nim
piszesz... dlatego się zakochałam w nim =)
Coś mi się tylko dwa wersy ostatnie psują trochę efekt... Ale początek śliczny... i jak powiedziałam -- takie prawdziwe... (i mimo tego, że jest on o miłości... a wiesz jaki jest mój stosunek do wierszy o miłości) piękne... =* -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 13:18 |