bez tematu, znowu^^
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
bez tematu, znowu^^
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Nie wiem jak to sie zrodziło w mojej
głowie. Co dziwne sama do końca chyba tego nie rozumiem
![]() Wysokie schody Blady zachód słońca Długa, nieprzespana noc Przez pryzmat własnej krzykliwej Duszy Przez mnogość myśli, krystalicznych Słów Przez szaleńczy bieg chwili Mogę ukołysać się na drzewie Spokojnie wtulić się w konary Wystawić na próbę własną wytrzymałość Czekać na złociste promienie Skończyć raz na zawsze miłą Zgodą... Móc przez chwilę stać na tych schodach Dostrzec już nie blady zachód słońca Przespać noc w ciepłym łóżku -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ja też tak do końca nie rozumiem... Ale
mimo to... przemawia do mnie
![]() -------------------- |
Chelsey |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 29.12.2003 Skąd: Lublin ![]() |
No no.... myśli ładnie ubrane w słowa,
dobrze skomponowane ale, pogubiłaś rytm. Coś jest nie tak, ale nad wszystkim
można popracować
![]() Poza tym wydaje się być urwany. Czegoś brakuje... Ale ja oceniam pozytywnie... za dobór słów i lekkość czytania ![]() -------------------- Pyłem księżycowym być na twoich stopach,
wiatrem przy twej wstążce, mlekiem w twoim kubku, papierosem w ustach, ścieżką pośród chabrów, ławką gdzie spoczywasz, książką, którą czytasz. Przeszyć cię jak nitką, otoczyć jak przestwór, być porami roku dla twych drogich oczu i ogniem w kominku, i dachem, co chroni przed deszczem. Gałczyński ---------------------------------- #blog# #site# |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
lekki i spokojny...
dobry na specyficzne, błogie chwile... nie jest uniwersalny, a szkoda, bo wlasnie wiersze takie powinny byc... zeby mozna bylo w nich znalezc zawsze cos innego... dobrego na odpowiednia chwile.... rytm i rozklad wersow do bani... ^^ ale to mi dzisiaj nie szkodzi, bo mam błogą, ciepla chwilke... =) -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 15:58 |