Codzienność
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Codzienność
Cornelia |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: się biorą dzieci? Płeć: Kobieta ![]() |
//Brak większości znaków interpunkcyjnych
jest zamierzony//
"Codzienność" Cztery białe ściany w czterech kolorach czerni trzy wypukłe do środka w tym jedna wklęsła w połowie. Krzesło na pięciu nogach chyboczące się bez przerwy A w tym zwykłym pokoju jedna tylko osoba Ja...? Ty...? Oni...? Okno tylko od wewnątrz obraz z zakłóceniami kamera w kącie pokoju z pustymi bateriami. Wirtualne łzy na policzku śmierć w drzwiach bez klamki witają brazylijską woń noweli bielą śniegu oczerniają... -------------------- brak interesującej sygnaturki
|
![]() ![]() ![]() |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Pięknie
![]() ![]() ![]() Edit: literówa ![]() Ten post był edytowany przez Sihaja: 25.01.2004 22:03 -------------------- |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
och, fajne to jest! =)
takie,.. psychodeliczne chyba =p hehe oczywiscie to jest komplement.. ja uwielbiam takie formy porusza wyobraznie i pokazuje troche bezsens i szarosc naszego zycia codziennego wg mnie. nop.. [tylko brakuje gdzieniegdzie przecinkow, skoro sa i kropki] -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Cornelia |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: się biorą dzieci? Płeć: Kobieta ![]() |
Kropki w niektórych miejscach niestety musiały być [nad czym bardzo ubolewam...ale spójrz na ten wiersz usuwając wszystkie kropki... wg. mnie dziwnie wygląda {on i tak jest dziwny ^___^"}], a przecinków nie ma, żeby wam utrudnić zrozumienie tego wiersza... no może nie utrudnić, ale tak, by można go było interpretować na wiele możliwości i żeby czytelnik się tego doszukiwał (; [nie wiem czy mi wyszło ^^" to już wy stwierdzicie] Ale dziękuje, za przychylne komentarze (; -------------------- brak interesującej sygnaturki
|
||
voldius |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
zagmatwane, ale bardzo ciekawe. lubie
takie dziwne stwierdzenia.
|
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
No Corn,jestem pod wielkim wrażeniem!
naprawdę=")
-------------------- wybawca much.
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ge-nial-ne
poprostu niesamowite... a wiedz, ze zadko uzywam teych slow... Twoj wiersz jest poprostu rewelacyjny... Zabraklo mi slow... przepraszam, ide czytac jeszcze raz... tak bardzo mi sie podoba... tak bardzo... dziekuje Ci... -------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Ciekawie to na pewno
![]() Troszkę uczuć to wywołało. Miała nadzieje na wiecej, ale nic. Metafory prześliczne. No, no coraz więcej tu ludzi zdolnych ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
piekne.. mroczne.. poruszajace..
inne..
kojarzy mi sie, niewiedziec czemu, z The Ring ;P -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Dark - Lady |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 20.11.2003 Skąd: Duży ciemny cmentarz ![]() |
Bardzo dobre. Lubie takie wiersze.
Mroczne... zastanawiające... Pisz dalej, bo masz talent. Czekam...
-------------------- Z praw Murphy'ego.
"To czego szukasz, znajdziesz w ostatnim spośród możliwych miejsc." "Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne, albo powoduje tycie." "Wszystkie sprawy szlag trafia jednocześnie." "Uśmiechnij się, jutro będzie gorzej." "Światełko w tunelu? - To reflektory nadjeżdżającego pociągu." |
Chelsey |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 29.12.2003 Skąd: Lublin ![]() |
Podoba mi się. Najbardziej pierwsze
siedem wersów. Następne troche mniej... ale też są niczego sobie. Ogólnie
całkiem nieźle.
-------------------- Pyłem księżycowym być na twoich stopach,
wiatrem przy twej wstążce, mlekiem w twoim kubku, papierosem w ustach, ścieżką pośród chabrów, ławką gdzie spoczywasz, książką, którą czytasz. Przeszyć cię jak nitką, otoczyć jak przestwór, być porami roku dla twych drogich oczu i ogniem w kominku, i dachem, co chroni przed deszczem. Gałczyński ---------------------------------- #blog# #site# |
Siobhan |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 98 Dołączył: 25.01.2004 ![]() |
To jest PIĘKNE. Cudowne, poruszające.
Strasznie mi się podobało. Właściwie inni powiedzieli już wszystko, więc nie
będę powtarzać.
A co do przecinków i kropek to mogą być, może ich nie być. W końcu to twoja wizja artystyczna. ![]() -------------------- "So laugh in your loneliness
Child of the wilderness Learn to be lonely Learn how to love life that is lived alone Learn to be lonely Life can be lived Life can be loved Alone." |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 10:21 |