nie sam, ale sami
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
nie sam, ale sami
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
nie sam, ale sami
czasem jest tak że łzy same zalewają powietrze jest tak czasem że nie wiesz czemu nawet a biały śnieg wydaje się być najczarniejszą żałobą po umarłym słońcu gołąb siada na parapecie by wzrokiem bez mrugnięcia dodać otuchy a jednak zamykasz okno i płaczesz tak, oto jesteś martwi pustka przeraża szloch jesieni w najgorętsze lato oto jesteśmy wspólnie sami Ten post był edytowany przez vampirka: 30.01.2004 18:18 -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
![]() ![]() ![]() |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Oj, vampiś, ty mnie musiałaś chyba
rozpieścić, bo po tym wierszyku został mi jakiś niedosyt. Niby wszystko
pięknie, metaforki niczego sobie, temat dobry, uczucia są.... Ale ja się
przyzwycziłam, że twoje wiersze mnie porywają, wciągają, przenicowują i
okręcają wokół palca.... A ten mnie tylko wciągnął.... Gdybyś to nie była
ty, powiedziałabym, że świetny... Ale cóż
![]() P.S. Częściej dodawaj wierszyki. Love them, nawet jeśli nie zawsze spełniają oczekiwania. Nie zawsze muszą i nie wszystkich... ![]() -------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Naprawdę pięknie.
Chyba jeszcze takiego wiersza Twojego autorstwa nie czytałam. Po prostu go ubóstwiam ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Cat |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
Dokładnie. I właściwie one wystarczyłyby mi do szczęścia. A, jeszcze co do tego szlochu-jak ja nienawidzę tego słowa. Uprasza się o nieużywanie takiego słownictwa. |
||
Brenda |
![]()
|
||
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
Kasia.. bardzo mi sie podoba.. zwłaszcza,
ze oddaje moj obecny nastroj.. jak zwykle bardzo przygnebiajacy.. piekny,
uczuciowy.. metaforczyny.. najbardziej mi sie podobaja 2ostatnie wersy, i to ->
![]() -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
||
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
A mi się ryczeć przy tym wierszu
zachciało;/// oczy mam załzawione...
jak dla mnie smutny. bardzo smutny. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
podoba mi sie...
ale czwarta zwrotka jakas taka nie pasujaca i nie ładna... za to zakonczenie fajne.. ogolnie poprawny... dobrze poprawny... -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 12:59 |