Jednorazowo, more?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Jednorazowo, more?
Vilya |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 01.03.2004 ![]() |
To rysunek zainspirowany fikiem mojej
znajomej i albumem "Zwierzęta Europy"
![]() Guess Who -------------------- make me laugh
say you know you can turn me into the Real Thing so I show you some more and I learn what Black Magic can do (Tori Amos) |
![]() ![]() ![]() |
sasilla |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 125 Dołączył: 09.08.2003 Skąd: Grodzisk Maz. ![]() |
Po pierwsze to, czego zawsze się
czepiam:, czemu to takie niedopracowane? Jak już się daje cos publicznie, to
wypadałoby żeby, chociaż pousuwać te tragiczne czarne paski od skanowania...
to naprawdę łatwe, nawet Paint wystarczy, a od razu lepiej się
ogląda...
Ogólnie rysunek nawet niezły, podoba mi się. Chętnie zobaczę więcej, może cos gdzie więcej człowieka, a mniej peleryny ![]() -------------------- Spotkałem panią pośród łąk.
Przecudną panią, dziecko wróżki: Włos miała długi, dzikie oczy. Leciutkie nóżki. John Keats La belle Dame sans merci |
Kalamburka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 08.12.2003 Skąd: Z zza rzeki, zza cienia drzew. ![]() |
Rysunek ładny, najbardziej podoba mi się
twarz.
Kruk też jest w porządku. Rysunek wydał mi się troche skromny aczkolwiek wporządku. Chętnie zobacze inne twoje prace. -------------------- Kto żyje nadzieją, umrze głodny.
Pisanie jest obroną przed szaleństwem. Komputer to logiczne ogniwo w rozwoju człowieka: inteligencja bez moralności. Człowiek jest tajemnicą, z tajemnicy przybywa i w tajemnicę odcchodzi. |
Evana |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 14.02.2004 ![]() |
Moim zdaniem przydałoby się trochę więcej
rodzajów kresek (np. w tle, które pozostawione jest jasne). Wtedy efekt
byłby ciekawszy. Ale nie jest źle - masz jeszcze jakieś inne prace?
-------------------- Dwie rzeczy nie mają granic: wszechświat i głupota ludzka.
Einstein Albo znajdziemy drogę, albo ją wytyczymy. Hannibal |
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
P Te ciemne paski od klapy skanera
trzeba by albo wymazać, albo wyciąc. Caly obrazek przydaloby sie rozjasnic
zeby kartka nie wygladała na brudna.
Czy to jest Snape? Ma swietna twarz, naprawde mi sie podoba, i kruk jest niezły, szczegolnie ułozenia piórek. Troche gorzej z draperiami... ktory prawie nie ma ... no i przydałoby sie tło. Pytasz czy winnas sie dalej tym zajmowac? Po tym arcie widac ze nie jestes pozbawiona zdolnosci. Cwiczenie czyni mistrza, czekam na wiecej. -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
wiesz co, ja się nie znam na rysunku, mogę
powiedzieć po prostu czy mi się podoba czy nie. więc... podoba mi sie. jest
coś ciekawego w tej pracy, chociaż brakuje mi jakiegos luzu,
spontaniczności, wszystko jest jakby za bardzo 'poukładane', ale to
nic. świetny jest przede wszystkim kruk.
coz, rysuj dalej (: -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Black Mary |
![]()
|
||
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 26.02.2004 ![]() |
faktycznie tlo trzebaby dopracowac,
posiedziec jeszcze nad detalami itp... za to bardzo mi sie podoba kruk i
twarz : snape ma takie intensywne spojrzenie, troche nieodgadnione, jakby
czegos oczekiwal albo byl w rozterce albo cos tam jeszcze... w kazdym razie
zwraca to uwage. no rysunek troche slabszy technicznie (i kiepsko
wykadrowany... faktycznie, powinno chyba byc wiecej twarzy a mniej szaty.
moglabys swietny avatar z tego zrobic ![]()
to prawda ale wg mnie: 1. wlasnie to wrazenie "nieruchomosci" powoduje taki tajemniczy, pelen oczekiwania klimat; 2. to tez bardzo czesta (nawet typowa) cecha ilustracji ksiazkowych a czy warto dalej rysowac? oczywiscie! chociazby dla samej przyjemnosci... ![]() -------------------- (fighting for peace is like fucking for virginity)
|
||
Gaara |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 01.03.2004 Skąd: Modlin Twierdza ![]() |
rysunek mi sie podoba moim zdaniem rysuj
dalej jeśli to lubisz i jeśli ci sprawia przyjemność
![]() -------------------- Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian.
Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. to prawda o świecie... |
Mysz |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 03.04.2004 ![]() |
Mnie się nie wyświetla...
-------------------- Jestem jedną z nas. |
Ellie |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: Nowy Dwór Maz. ![]() |
Mi też :(
A chciałam zobaczyć... -------------------- As happens sometimes a moment settled...
... and hovered and remained for much more than a moment. And sound stopped and movement stopped? ... for much, much more than a moment. And then the moment was gone. |
Gaara |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 01.03.2004 Skąd: Modlin Twierdza ![]() |
rozumiem problemy tych którzy nie mogę go
zobaczyć bo mi też już się nie otwiera może można by to jakoś poprawić??
![]() -------------------- Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian.
Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. to prawda o świecie... |
Neave Quare |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 11.05.2005 Skąd: z mojego domu ;p Płeć: Kobieta ![]() |
Dołącze sie do ogólnego lamentu: nie otwiera mi sie!!!
![]() -------------------- "Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie? co to będzie?" No co za "Dziady"?? Niedość że głusi i ślepi, to sie jeszcze chwalą!
Mój nr GG : 5841972 |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
Not Found
The requested URL /foto/upload/25/2/_222608_n.jpg was not found on this server rewelacja! -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Wróżka14 |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 06.12.2005 ![]() |
Jeżeli twoim dziełem jest "Nie można wyświetlić strony" to jest prawie jak oryginała. Nie mam nic złego na myśli po prostu mi się to nie wyświetla.
-------------------- wskrzeszam martwe tematy!!!
nie używam 'edytuj' jestem n00bkiem !!! sse. |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
![]() Proszę o jedno: sprawdzajcie datę założenia tematu. Jak już gdzieś tutaj wspomniałam, zdziwiłabym się, gdyby ktoś trzymał na jednym serwerze pracę przez prawie rok. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 20:33 |