Ikar, Bynajmniej nie nasz forumowy
:)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ikar, Bynajmniej nie nasz forumowy
:)
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Nowy fragment mojej radosnej twórczości.
No cóż....
Połamane skrzydła gwiezdnych piór okruchy i westchnienie ciche, zakopane w mroku marzeń. Ikar! Ikar! Odważył się marzyć! I wzleciał wysoko do chmur! Upadek nie bolał, może trochę gwałtowny może nieprzejednany i niepewny jak upadła gwiazda na stosie chmur. Morze otwarło głębiny jak bramę i piekła wrota stanęły na oścież szczerząc swoje zębiska. Nie było groźnie - kilka mar i zjaw. Nie było groźnie. Tylko w locie, w szalonym pędzie posypały się perłami marzenia rozsypały na ulice, na domy pogubiły w leśnej zawierusze. Ludzie potykają się o nie nie zauważając, omijają ostrożnie jak brudnego starca o załzawionych oczach. Ikar! Ikar! Już nie ma marzeń. Pogubił marzenia, głupiec. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
A ja kocham takie opowieści... piękne,
takie śliczne i smutne
takie prawdziwe, jak dla mnie chociaż wiesz, patrząc na tytuł nie spodziewałam się rewelacji -- ale widzisz, teraz już wiem, że wystarczy patrzyć na autora -- jak widzę 'Sih' spodziewam się geniuszu =) buźka =* -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
Chelsey |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 29.12.2003 Skąd: Lublin ![]() |
Gratulacji Sih
![]() Stworzyłaś coś niesamowitego. Morn powiedziała, że ją przynudziło jak czytanki ze szkolnego podręcznika, a dla mnie nadaje się to do podręcznika, żeby pokazać jakie wiersze powinno sie w nich zamieszczać. Cudo. I tyle =* -------------------- Pyłem księżycowym być na twoich stopach,
wiatrem przy twej wstążce, mlekiem w twoim kubku, papierosem w ustach, ścieżką pośród chabrów, ławką gdzie spoczywasz, książką, którą czytasz. Przeszyć cię jak nitką, otoczyć jak przestwór, być porami roku dla twych drogich oczu i ogniem w kominku, i dachem, co chroni przed deszczem. Gałczyński ---------------------------------- #blog# #site# |
Agrado |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 112 Dołączył: 16.01.2004 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Naprawdę rewelacyjny. Muszę przyznać, że
czekałem spory kawał czasu, aby przeczytac coś dobrego. To jest naprawdę
super.
Chociaż tak jak ktoś wcześniej wspomniał, te wykrzykniki wydają mi się zbędne. Pozdrawiam. -------------------- "300 Minut" - Amatorski Serial Sensacyjny
Me llaman la Agrado, porque he intentado siempre hacer cada uno ojos formados una almendra más agradable de la vida (...), 80 miles, silicón en labios, frente, mejillas, caderas y el asno... el litro cuesta sesenta mil Pesetas... que usted lo agrega para arriba, porque paré el contar... Tits? Dos. No soy ningún monstruo. Setenta por cada uno, pero éstos se han despreciado completamente. Me costó mucho para ser auténtico. Pero no debemos ser baratos en respeto a la manera que miramos. Porque una mujer es más auténtica más ella mira como qué ella ha sońado para se. |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Pomysł genialny.
Realizacja świetna. Czegóż więcej chcieć? Może uśmiechu. Ale to tak... prywatnie=) No pięknie. Podoba mi się pomysł z rozsypanymi marzeniami. Może znajdę jedno, któro się urzeczywistni...? =* -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 12:51 |