Mój świat (Krótka przerwa)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Mój świat (Krótka przerwa)
Snakebay |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 29.02.2004 Skąd: Nekropolice, na ogół w wc publicznym XD ![]() |
Nie każdy wie jak to jest
Tak siedzieć przybitym do szyby okiennej I tak jak ja śmiać się z samego siebie Patrząc na swoje odbicie w tym szarym świecie Potem czas jest, by westchnąć ciężko Krytycznie patrząc na własną postać Pokiwać głową i zejść z parapetu By znów zatonąc w tym szarym letargu (kolejny odgrzebany wiersz, do którego teraz mam mieszane uczucia i nie wydaje mi się za wybitny... bo są ludzie i parapety ^^') -------------------- Jam Emka, Kłoda z Consilium, Krasnolud Od Spraw Reniferów!...
mahnamahna. |
![]() ![]() ![]() |
Emily Strange |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 11.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
Ranu ludzie ja z czytaniem nie
wyrabiam
![]() zgadzam sie, że wybitnie wybitne [XP] to nie jest, ale jest po prostu ładne. -------------------- |
Snakebay |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 58 Dołączył: 29.02.2004 Skąd: Nekropolice, na ogół w wc publicznym XD ![]() |
Ludzie, poradźcie mi, skończyć na dzisiaj
czy dać kolejne dziesięć? XD mam złą wiadomość - znalazłam mój pamiętnik
sprzed półtora roku i tam aż kłębi się od wierszy
![]() ![]() -------------------- Jam Emka, Kłoda z Consilium, Krasnolud Od Spraw Reniferów!...
mahnamahna. |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
wszystko fajnie, ale na dzis juz
wystarczy... ^^'
nie to, ze nie chcemy czytac, tylko zostaw cos na pozniej... co za duzo to niezdrowo... cos w tym jest ^^ -------------------- |
Snakebay |
![]()
|
haha macie racje, nie bede was juz
meczyc... (nie przyznajcie sie tylko na calym ogolu forum ze torturowalam
was w piwnicy (((i bog wie co jeszcze... morni, bez skojarzen lofie moj
![]() -------------------- Jam Emka, Kłoda z Consilium, Krasnolud Od Spraw Reniferów!...
mahnamahna. |
Emily Strange |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 11.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
O molestowanie seksuanlne i tortury
może cię nie posądzimy
![]() Jak juz Mellisa powiedziała co za dużo to nie zdrowo, wiec zamieszczaj swoje wiersze z umiarem ![]() -------------------- |
Snakebay |
![]()
|
dobra. dalszy ciąg za rok
![]() ![]() ![]() -------------------- Jam Emka, Kłoda z Consilium, Krasnolud Od Spraw Reniferów!...
mahnamahna. |
Emily Strange |
![]()
|
No bez przesady
![]() Ja się domagam czegoś jutro - tak na miłe rozpoczęcie niemiłego tygodnia. -------------------- |
Snakebay |
![]()
|
dobra, obiecuję, jutro dam coś ciekawego.
Tylko że narazie w archiwach mam same przytłaczające wierszyki. Będę musiała
nabazgrać coś nowego, tyle że jest problem - jutro mam półroczny test z
niemca na który nic nie umiem więc mój twór zbytnio miły nie będzie
![]() -------------------- Jam Emka, Kłoda z Consilium, Krasnolud Od Spraw Reniferów!...
mahnamahna. |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Spoko, nie mam nic do twoich wierszy tylko
mnie wzięło moje modzie sumienie i błagam - nie zakładaj nowego tematu dla
każdego wiersza! Wrzuć wszystkie do jednego jak będziesz zamieszczać
dalsze.
Wiersza nie komentuję bo uważam że się nie powinno. Więc tylko proszę jak wyżej. -------------------- |
Emily Strange |
![]()
|
Ja rozumiem, ze można to niby
potraktować jako nabijanie postów, ale nie znosze czytac np. pięciu wierszy
w jednym temacie... Psuje mi to całą przyjemność czytania...
-------------------- |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie chodzi o nabijanie postów, przecież
jeśli napisze posta normalnie w temacie to też dostanie posty:=posty+1...
Chodzi o to, że takie tematy cały czas jednego autora zaśmiecają dane forum i wolałbym żeby były w jednym. Nie widzę w jaki sposób kilka wierszy jeden pod drugim mają psuć przyjemność z czytania? Czy ktoś każe ci czytać wszystkie naraz? Poza wymienionym wyżej powodem jest jeszcze jeden, a mianowicie jeśli ktoś ma, tak jak ja, włączone wyświetlanie wszystkich tematów na jednej stronie, to im więcej tych topiców tym dłużej strona się wczytuje. I tyle. -------------------- |
Snakebay |
![]()
|
Postów nigdy sobie nie nabijam, ja po
prostu jestem uzależniona od pisania na forum (co widać ==') i będę
dawała osobne wiersze w osobnych tematach (chyba że jakieś dwa będą o
podobnej tematyce) ale ogółem wiersze będę dawać rzadko - dzisiaj po prostu
odgrzebywałam archiwum i dodatkowo miałam wenę pisząc dwa wiersze jakieś
tam... czy trzy...
mahnamahna. |
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
Jeśli chodzi o wiersz (a może spodziewam
się czegoś więcej po tym, co mnie tak zaskoczył?) -- to jest taki
przeciętny. Początek w ogóle nie-wierszowaty (no czyż nie brzmi jak
opowiadanie? jak wpis do pamiętnika?), końcówką wprawdzie nadrabiasz, lecze
mimo wszystko to nie to.
A co do tematów -- to zgadzam się z Matoosem i tymi, którzy mówili o jednym temacie. Jeżeli ktoś rzadko dodaje wiersze -- to jest ok, zwłaszcza, że takie odgrzebywanie tematów nie należy do najprzyjemniejszych zadań. Zaś w jeden dzień -- no nie wiem... myślę, że np. powinna być zasada -- jeden dzień-jeden temat na poezji (czyli np. seria wierszy z czternastego marca). Zresztą -- i tak nie mam tu nic do powiedzenia^^ Tylko sugeruję =) Łatwiej będzie, i przejrzyściej, serio. Pozdrawiam =) -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
Snakebay |
![]()
|
Hm, chyba powinnam sie zastosowac
![]() ![]() ![]() -------------------- Jam Emka, Kłoda z Consilium, Krasnolud Od Spraw Reniferów!...
mahnamahna. |
matoos |
![]()
|
Błagam. Trzy tematy dziennie to naprawdę
za dużo, a obiecałem sobie że nie będę wypiepszał tematów z Poezji...
-------------------- |
Snakebay |
![]()
|
jak bede miala wene - czyt. rzadko
mahnamahna. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 13:40 |