Nabijanie postów, czyli co admin
zrobić potrafi
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Nabijanie postów, czyli co admin
zrobić potrafi
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
Zjawisko 'nabijania' kompletnie
bezsensownych postów na naszym forum jest wyjątkowo częste. Chciałem Was
oficjalnie ostrzec przed sankcjami, jakie czekają tych, którzy nie przestaną
bezsensownie postować. Nie muszę tu chyba wymieniać, bo każdy wie co
robi.
Pierwszym krokiem, który zazwyczaj stawiamy jest upomnienie, później sprawy idą bardzo szybko, poprzez kasowanie licznika, kasowanie konta i skutecznego bana. Pozostawiam te informacje Waszej rozwadze. Pozdrawiam, Dementorek -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
![]() ![]() ![]() |
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dużo osób tu trafiło Dementi
![]() Wszyscy to czytają i wiedzą oprócz nabijaczy ![]() ![]() -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
Ha ha ha ha ha ! Gincie
nabijacze! A tak szczerze to dobrze ze nie jestem adminem... bo ja bym
im wszystkim jush bana dala =) Dobrze ze Dementi jest opanowany.
-------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
alchemiczka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 98 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z lochów Płeć: Kobieta ![]() |
Mogę poświadczyć, że bany Dementiego są
na prawde SKUTECZNE.
-------------------- Myśka (31-05-2003 12:35): Hazel, legendo forum..((; (...) i erotycznych snów [z udziałem dementiego^^] (...) - o to im chodzi, Dem? Ja też w ogóle tego nie rozumiem |
Merkury |
![]() ![]()
|
||
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
Ja mam pytanko związane z tymy Banami... Wiem, że jest blokowanie IP w taki sposób, że nie można się zarejestrować itp. i wiem, że to jest bardzo nieprzyjemne. ![]() Przecież tam numer IP jest przydzielany losowo więc teoretycznie Ban niepowinien działać, prawda? Możecie mi to wytłumaczyć? ![]() Pozdrawiam -------------------- "Czarny Pan powrócił,
i teraz nikt go nie powstrzyma!" |
||
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
mozna zbanowac nicka ^^
-------------------- ![]() yeah. |
Puszczyk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
A czy osoba zostaje oficjalnie powiadomiona
o tym że zostanie zbanowana lub zablokuje sie licznik? Proszę aby
opublikować to pytanie...
-------------------- ..
![]() |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
Tak, o zawieszeniu lub banie, jak również
jego powodzie osoba dowiaduje się z pierwszej (mojej) ręki. Zazwyczaj
również nie dzieje sie to bez uprzedniego ostrzezenia.
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Ryba_noworoczna |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 12.12.2004 ![]() |
Osobiście uważam, że powinniście
poważnie rozważyć kwestię nie tylko nabijania postów, ale także ich treści.
Bo co z tego, jeśli napiszę pół strony o niczym, a drugie pół wypełnię
emotkami? Chciałabym jeszcze napomknąć o słowie "part", które
występuje w słowniku polskim, lecz nie w takim znaczeniu w jakim go
oczekujecie. Znaczy coś z grubsza (i z chudsza) innego niż odcinek,
zainteresowanych proszę o zakupiene słownika poprawnej polszczyzny lub
innego, jeśli łaska.
Dziękuję. |
Tajemnicza |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 385 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Tureeeek/Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Prawda...Nabiajnie postów nikomu nie służy.
Zebrali się tu wszyscy wielcy (większość) tego forum i popieraja zdanie
Demenorka. Ja tesh to popieram. Rybo Noworoczna: To jest forum, na ktorym
chyba mozemy "odpłynąć" od normy? Czy za każym razem gdy piszemy
posta mamy siedzieć ze slownikiem w ręku? Kompletnie cię nie rozumiem.
Ten post nie jest za inteligentny wiec jak komus bedzie przeszkadzac to go usuncie =P -------------------- |
Mycha |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 20.04.2005 ![]() |
W 100% zgadzam sie z Dementorkiem!! Jestem sama administratorką forum i to mnie po prostu wkurza, że jest po pare postów pod rząd tego samego forumowicza. Niestety, nie daje nic to, że się pisze temat, aby nie nabijać postów, nie dają nic ostrzeżenia, skutczne jest dopiero zerowanie licznika lub (ale tylko w ostateczności) usuwanie danej osoby z forum. U mnie jest taka sytuacja, że wszystkich, którzy odwiedzają moje forum, znam osobiście, bo to nie jest oficjalna strona, którą udostępniam tylko wybranym osobom (jest to forum klasowe, więc klasę zwykle mam w zasięgu ręki, a z innymi każdy forumowicz jest wstanie skontaktować się z każdym, bo wszyscy się zbają).
A wracając do tematu: Proszę wszystkich, aby nie nabijali postów, bo po prostu biedny Dementorek chyba wykorkuje!!! Pozdroffka |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Mycha @ 20.04.2005 21:05) W 100% zgadzam sie z Dementorkiem!! Jestem sama administratorką forum i to mnie po prostu wkurza, że jest po pare postów pod rząd tego samego forumowicza. Niestety, nie daje nic to, że się pisze temat, aby nie nabijać postów, nie dają nic ostrzeżenia, skutczne jest dopiero zerowanie licznika lub (ale tylko w ostateczności) usuwanie danej osoby z forum. U mnie jest taka sytuacja, że wszystkich, którzy odwiedzają moje forum, znam osobiście, bo to nie jest oficjalna strona, którą udostępniam tylko wybranym osobom (jest to forum klasowe, więc klasę zwykle mam w zasięgu ręki, a z innymi każdy forumowicz jest wstanie skontaktować się z każdym, bo wszyscy się zbają). A wracając do tematu: Proszę wszystkich, aby nie nabijali postów, bo po prostu biedny Dementorek chyba wykorkuje!!! Pozdroffka a od czego są moderatorzy ? -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 18:34 |