Wywiad Z Dementim, z serii
'historia forum'
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Wywiad Z Dementim, z serii
'historia forum'
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
proszę państwa, oto jedyny w swym rodzaju
wywiad z naszym adminem. piękne wywiady przeprowadzone przez gg. w
niektórych miejscach są emoty, ale nie chce mis ei ich umieszczać. to z
czystego lenistwa. miłego czytania:
Ja (0:05) Witam pana dementorka, czy chciałby mi Pan udzielić wywiadu ? dementi (0:06) nie marudz dementi (0:07) dawaj dementi (0:07) zwaz na to, ze dzisiaj spalem 4 godziny Ja (0:07) no ok dementi (0:07) poszedlem spac o 5 Ja (0:07) dobra cichaj ja Ci bede udzialal glosu Ja (0:07) Od kiedy istnieje nasze ukochane [a jakże ; >] forum ? dementi (0:09) mam 3 z historii dementi (0:09) poczatek maja 2001 dementi (0:09) albo 2 dementi (0:09) 2002 dementi (0:09) tak, na pewno Ja (0:09) wiemy z tajnych źródeł, że masz 3 ale mow Ja (0:09) ale to stare ? dementi (0:10) a dementi (0:10) hmm dementi (0:10) netserwis radek postawil daaaawno dementi (0:10) w 2001 na 100% dementi (0:10) ale dokladnie nie powiem Ja (0:10) a kiedy Ty dolaczyles do teamu ? ; > dementi (0:10) w sumie chyba nikt juz nie pamieta dementi (0:10) ktorego? Ja (0:11) no adminowego Ja (0:11) czy jakiegokolwiek znaczacego dementi (0:13) heh dementi (0:13) wieki temu Ja (0:13) ale jakos na poczatku istnienia forum ? dementi (0:13) ja sie netserwisem nie zajmowalem Ja (0:14) aha dementi (0:14) ja jestem prosty koder, zwykle dbam o to by calosc sie nie sypala Ja (0:14) a czym dokladniej byl netrewis ? dementi (0:15) na netserwisie udostepniali nam skrypty forumowe swoje, wlasciwie z tego co pamietam, to tylko my praktycznie mielismy tam forum wieksze niz 3 posty Ja (0:15) łoho, no to duże to było dementi (0:16) byl calkiem spory dementi (0:16) ale potem zalozylismy forum na wlasnym serwerze Ja (0:16) a cieszysz sie z obecnej wielkosci forum ? dementi (0:16) 40000? dementi (0:17) 1700 userow? Ja (0:17) no [jak sie chwali statsami ; P] dementi (0:17) baza ma 50 MB dementi (0:17) pozdrawiam konkurentow z mala baza dementi (0:18) to wytnij dementi (0:18) Ja (0:18) nie Ja (0:18) to bedzie niocenzurowany wywiad z Tobą dementi (0:18) chwila, rozwale runika dementi (0:18) mow, mow, tylko musze troche bardziej uwazac Ja (0:19) a co sadzisz o ogolnej sytuacji forum ? Ja (0:19) czy jestes z kogos mniej lub bardziej zadowolony ? dementi (0:20) <managing features mode on> chcialbym pozdrowic wszystkich moderatorow, ze jakos mnie wytrzymuja Ja (0:21) a czemu mieliby nie ? : > jestes tylko wredny dementi (0:22) nie, niejestem (chyba) dla nich nie jestem, ogolnie teraz to oni pracuja, ja ciesze sie zyciem. Robote mam jak sie cos wali, a wali sie czesto Ja (0:22) czesto piszesz arogancko w stosunku do innych. czy to przez bycie adminem ? dementi (0:22) podaj przyklad? Ja (0:23) e no nie chce mi sie szukjac Ja (0:23) wiem ze jestem slabo przygotowany, ale mialem kiedys takie wrazenie dementi (0:23) wlasnie! Ja (0:23) [jak sie cieszy ; P] dementi (0:23) nie amsz dowodow! Ja (0:24) oj jak znajde to Cie usadzimy ; P dementi (0:24) nie dementi (0:24) co najwyzej cynizm i niemaskowana ironia dementi (0:24) to tylko gdy uwazam, ze ludzkiej glupoty nic nie pobije Ja (0:25) no tak moze byc Ja (0:25) a czy pierwszego bana dales za glupote ? Ja (0:25) ; > Ja (0:25) wydaje mi sie ze Twoja pierwsza ofiara byla Hazel ? dementi (0:26) to byla hazel? dementi (0:27) hazel jest spoko laska. Bylem jeszcze mlodym adminem. teraz zalatwiam to inaczej. Tamte czasy to byla... hmm.. nieustanna manifestacja sil Ja (0:27) no tak slyszalem dementi (0:27) poczytaj teke, a dowiesz sie wiecej Ja (0:28) z teki bodajze wiem, ze nie za bardzo lubiles sie z Draco'nem ? dementi (0:28) hyhyhyh Ja (0:28) ? ; > dementi (0:29) e tam dementi (0:29) w koncu i tak okazalo sie, ze dracon to calkiem porzadny facet Ja (0:30) a w czym jest porzadny ? dementi (0:30) barsa nie je fajna Ja (0:30) jest na pewno fajniejsza od arki dementi (0:31) buahahahah Ja (0:31) watpisz w to ? dementi (0:31) no raczej Ja (0:31) a ja nie ; > Ja (0:32) ej a kto jest wg Ciebie najlepszym modem ? dementi (0:33) a co jest miara dobrego moda? Ja (0:33) ile postow usuwa dementi (0:34) otoz nie Ja (0:34) a co w takim razie, uswiadom nas smiertelnikow ? dementi (0:35) dobry mod to taki, ktory wie jakie posty usunac, jak rozmawiac z forumowiczami, by ci ich sluchali. wiec co powinno zostac, nawet jesli nie nadaje sie do dyskusji. Ja (0:35) a czy uwazasz ze jest wielu takich modow ? dementi (0:36) uwazam, ze kazdy, komu dalem moda pokazal swoja dojrzalosc na tyle, by zasluzyc na moje zaufanie. Ja (0:37) [wiedzialem ze taka bedzie dopowiedz, nie wiem po co pytalem ; P] Ja (0:39) a czy sadzisz ze duzo ludzi przyjdzie w najblizszym czasie na forum dementi (0:39) statystycznie liczba ciagle rosnie Ja (0:39) i czy zalezy to od popularnosc samego portalu hp.org.pl ? dementi (0:39) chwila, obacze palac chapelle dementi (0:42) a wiesz, ze chyba nieszczegolnie Ja (0:42) forum zaczyna zyc wlasnym zyciem ? dementi (0:42) jakos ostatnio, moze nawet nie tak ostatnio zauwazylem, ze tylok czesc osob zna sprawy hp.org.pl dementi (0:42) dokladnie Ja (0:43) mm Ja (0:43) a teraz mily akcent na koniec Ja (0:43) czy uwazasz ze Micheal Jackson molestowal dzieci ? dementi (0:44) juz koniec? Ja (0:44) no koniec dementi (0:44) hmm Ja (0:44) a o co mam Cie pytac Ja (0:44) o wiem dementi (0:44) ja bylem w przedszkolu jak ta sprawa byla naglosniona Ja (0:44) jeszcze mam Ja (0:44) aha dementi (0:44) jackson jeszcze byl nazywany krolem popu Ja (0:44) Ty nic nie wiesz o zdejmowaniu sufiksów itp ? : > dementi (0:44) a teraz... kogo to obchodzi? Ja (0:44) oj wiele osob Ja (0:45) a w czym tkwi sedno adminowania forum, w koncu to tak odpowiedzialna praca Ja (0:45) ? dementi (0:45) buahaha Ja (0:45) ; P dementi (0:45) gdybym byl odpowiedzialny, to nie gralbym w arke Ja (0:46) mhm Ja (0:46) a czy podasz swoim wiernym ffanom adres na ktory moga przyslyac Ci te setki tysiecy listow ? Ja (0:46) ; > dementi (0:46) dementorek@harrypotter.org.pl Ja (0:47) dziekuje w imieniu fanow dementi (0:47) a domowy znaja wybrancy Ja (0:47) w imieniu czytelnikow i sluchaczy Ja (0:47) i w swoim dementi (0:47) dementi (0:47) spadaj na barse Ja (0:47) wywiadu udzieli mi mastah dementorek vel dementi ktory adminuje forum hp. Ja (0:48) zaraz dementi (0:48) nie pokazuj sie w realnym swiecie Ja (0:48) ej to bedzie nieokrojone szlo na forum Ja (0:48) taka wycinka z gg Ja (0:48) fajniej bedzie Ja (0:48) wiekszy ubaw beda mieli Ja (0:50) dobra umieszczam to dementi (0:50) panie, zmiluj sie.. Ja (0:50) nie Ja (0:50) fajniej bedzie dementi (0:51) mhm uncensored, uncut. bigger & longer ;> |
![]() ![]() ![]() |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
eeeee tam nie zadałeś najważniejszych
pytań... czy ma dziewczyne itd. =)
-------------------- dupa.
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
wiesz muszę trzymać fanki w niepokoju do
następnej rozmowy ; >
Ten post był edytowany przez voldius: 13.06.2004 01:17 |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
jakoś to przeżyje.
EDIT: kurwa jak późno... co ja tu jeszcze robie >< Ten post był edytowany przez Sumiko: 13.06.2004 01:20 -------------------- dupa.
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
ojesu!!!!!!
![]() ![]() -------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Hehehe
![]() No jak zwykle voldius wykazał się poczuciem humoru ![]() -------------------- ![]() |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
właśnie, i czy ja mam jakieś
szanse.
A poważnie stary, to jak chcesz mieć wiadomości o Netserwisie to gadaj ze mną, z Cynthią, z Cassie, Ronką, Visalą, Hazel, Aischą, Niną, Levini, Psycho... chociaż psycho coś się potem zjebało... no i w końcowej fazie jego istanienia jeszcze Bitter była i Brenda.Wielki Admin nie zaszczycał nas wtedy obecnością =) -------------------- ![]() yeah. |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
a to mi nie chodziło tylko o Netserwis.
zresztą to nie jest jedyny wywiad. ;P
|
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
z doświadczenia wiem, że o sprawy
historyczne najlepiej pytać postronnych świadków.
A bana dostała i Hazel i Cassie, w tym samym czasie i dostały go za stawianie się Wielkiemu Adminowi, a nie za głupotę. Oj, to była akcja, mieliśmy nawet Sektę Czcicieli Wielkiego Dementorka, hahah, ale były jazdy Hazel założyła topic, że... e... dobra, już nic nie mówię ^^" -------------------- ![]() yeah. |
Sumiko |
![]()
|
||
Ami przecież ja nie dla siebie... to o niego się martwię =) A Ty Siri to chyba już jesteś zajęta, hę? -------------------- dupa.
|
||
Syriiuszka |
![]()
|
no owszem, dziewczynę to i mam ale faceta nie, a Wielki Admin... ^^
-------------------- ![]() yeah. |
dementorek |
![]()
|
||
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
jak dobrze poszukam na plytach, to jeszcze go znajde.. wtedy sie bedziemy smiac ![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
||
Syriiuszka |
![]()
|
pamietam ze psialam cos w
stylu:
"LUDZIE! MIALAM SEN!!! A W TYM SNIE... PRZEMOWIL DO MNIE ANIOL I RZEKL: CZCIJCIE DEMENTORKA, ALBOWIEM WSZYSTKO CO ON POWIE SLUSZNE JEST I PRAWDZIWE..." -------------------- ![]() yeah. |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
No nie, dob re dobre...to pytanie o
Jacksona mnie wbilo w fotel
![]() Oj... -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
hyhy, Dementi, ejsteś pewien że dobrze
obsadziłeś KAŻDEGO moda? =P
-------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Syriiuszka |
![]()
|
też mam wątpliwości ^^
Ale to pozory Emp, cicho cicho, niech ludzie myślą, że moderatorzy są naprawdę dobrymi i praworządnymi przedstawicielami rasy ludzkiej. -------------------- ![]() yeah. |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
gdyby nie było demntiego, to bym
powiedziała, ze voldius jest Bogiem, ale (z powodów wiadomych
![]() ![]() najpierw to "ukryte" forum, teraz ten wywiadzik.... miodzio..... -------------------- |
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sirii w to że ktokolwiek z nas jest
człowiekiem i tak nikt nie uwierzy =P
absolutnie awykonalne =PP ej, pozatym ja bym sie obraził za nazwanie mnie człowiekiem! =D -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Syriiuszka |
![]()
|
Anagda bluźnisz.
Tylko Dementi jest Bogiem prawdziwym, tylko Jego słowa są słowami słusznymi, tylko Jego Prawda jest Prawdą Prawdziwą, tylko Jego umysł jest umysłem geniusza, tylko Jego myśl jest myślą światłości, tylko... -------------------- ![]() yeah. |
Empire |
![]()
|
Sirii, przygotować stos, pal czy może
gilotynę? =D
-------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Syriiuszka |
![]()
|
stos.
Każdy kto bluźni przeciwko Wielkiemu Adminowi - chwała jego potędze - zginie marnie i w straszliwych męczarniach. pal też może być, ale tępy XD albowiem słowa Admina Wielkiego czcić należy i wielbić mądrość Jego każdym swym czynem, myślą i słowem Gilotyna jest zbyt humanitarna dla tak wielkiej zbrodni. -------------------- ![]() yeah. |
Empire |
![]()
|
- to ja idę po drewno - emp wyskoczył z
fotela i wybiegł z pokoju...
=P wiecie co? mam ochotę na jakieś opowiadanie... -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Syriiuszka |
![]()
|
ja w sumie też. Zapraszam na gg.
-------------------- ![]() yeah. |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dem, czepiasz się stron z małą bazą danych?
Nie wiesz że wielkość nie ma znaczenia ?
![]() Hehe, a ja pomimo że mamy zaledwie 27000 postów i 320 userów mam bazę danych 44 MB ![]() ![]() -------------------- |
dementorek |
![]()
|
||
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
pozdrawialem konkurentow od hp, a nie zaprzyjazniony werwis rpg :D Ty zreszta bardzo dobrze wiesz ile trzeba zaplacic a) za kazdy MB bazy b) za ruch jaki generuje taka zabawka -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:39 |