Chat, problem
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Chat, problem
tintalle |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 26.05.2004 ![]() |
mam problem z czatem...jak wpisze nick i
haslo pojawia sie fioletowe okienko z napisem kanal potter i nic. nie wiem
dlaczego... POMOZCIE!!!!
|
![]() ![]() ![]() |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
1. nie chat, a irc..
2. okienko okienkiem. musisz poczekac az applet sie zaladuje, a to moze chwile potrwac. 3. mozesz nie miec maszyny wirtalnej javy (Java Virtual Machine) - ta mozesz z powodzeniem sciagnac: http://programy.onet.pl 4. mogles kliknac 'nie' lub zignorowac pytanie o akceptacje certyfkatu, ktore wyskakuje nim applet zacznie sie ladowac. 5. RTFM, jak to mowia. w momencie wpisywania nicka masz link do Pomocy, ktora tez moze sie przydac. -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Ciaptak |
![]()
|
blaa blaaa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: underground-pod stolem :D ![]() |
a dementi, aplet ma problem z polaczeniem
sie z serwerem, i to raczej o to biega, vos musialo sie zmienic, albo cos
poszlo.
-------------------- oto cały Ciaptak :D
Aneta(14-06-2004 17:14) Kiedy pan odkrył w sobie gwiazdę? Ciaptak (14-06-2004 17:16) od razu wiedziałem, że mam piekielnie dopracowany talent, i charyzme, i wyglad, i charakter, i nie bede sie przechwalal bo to nie ładnie przecież jest. ta, to jest fragment wywiadu :) http://ciaptaczek.friendtest.com czy mnie znasz?? , zlbo czy masz szcescie :D |
alexa0900 |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 19.06.2004 Skąd: wroclaw Płeć: Kobieta ![]() |
Nie wiem,moze jestem tepa...ale od kiedy
siegam pamieciom,probuje dostac sie na irca pokazuje mi sie takie
cos:
[20:55] Łączenie... [20:55] Logowanie ... [20:55] Błąd : Closing Link: alexa0900[dial-3411.wroclaw.dialog.net.pl] (use dialog proxy - http://www.dialogok.pl/dialog/internet/internet.php?id=4#3 3) [20:55] Rozłączony z ircx.net.pl Mam pytanie czemu mnie rozlacza? |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
dialog ma spore problemy w laczeniu sie z
ircem.
moze jakowy k-line? ![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
alexa0900 |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 19.06.2004 Skąd: wroclaw Płeć: Kobieta ![]() |
Zauwazylam to,no trudno sie mowi
![]() ![]() |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
A skąd się można z tym ircem połączyć tak w
ogóle??
-------------------- ![]() |
eNoPe |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 25.01.2004 Skąd: Las Venturas Płeć: Mężczyzna ![]() |
Specjalnie dla ciebie ( ![]() ![]() -------------------- ;] wiadomo 24
|
||
abcde |
![]()
|
||
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 05.05.2003 Skąd: Piastów ![]() |
Wyraznie podana jest informacja, zeby w przypadku laczenia sie z Dialogiem uzywac serwera proxy (odpowiednie namiary znajduja sie na stronie na ktora prowadzi link). Tymi namiarami nalezy uzupelnic odpowiednie pola w dowolnym programie IRC (na ww. stronie znajduje się DOKŁADNY opis dla najpopularniejszego winshitowego mIRC'a). BTW: irc sie powoli na nowo rozkreca ![]() |
||
eNoPe |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 25.01.2004 Skąd: Las Venturas Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ta.., chyba w twoich snach ![]() -------------------- ;] wiadomo 24
|
||
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Jak ja wpadam okazjonalnie, to też się
cieszysz eNoPe, prawda? ;>
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
eNoPe |
![]()
|
||
Eee... jezeli jestes kim mysle... to ciesze sie baaaardzo! - zwykle to co mowie o tobie, jest na odwrot ![]() -------------------- ;] wiadomo 24
|
||
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Chyba tak. Poza tym, samej się bawić to
nie uciecha. Z Morną to żeśmy się mogły burdelować. Teraz wkurzanie Hipa nie
jest już tak ekscytujoce nawet. Ehh.
|
eNoPe |
![]()
|
||
Buahahah... No raczej go niezle wkurzalyscie... Az kazal mi bana nie zdejmowac ![]() ![]() -------------------- ;] wiadomo 24
|
||
Myśka |
![]()
|
Przewrażliwieni jesteście i tyle.
W ogóle czat jest teraz taki 'oblegany', że zastałam pustki, z filchem włącznie. Przykre. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Ciaptak |
![]()
|
blaa blaaa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: underground-pod stolem :D ![]() |
nie no ja jak wchodze to na ogol postki
sa
teraz np. siedze i nikogo nie ma, wiec chyba sciagne sobie mirca i bede sie uczyl bo to dzisaj znalem tylko komendy typu +o eNoPe< kiedy nastepny quiz??? bo tamten byl normalnie mega, chyba tlyko ja dostalem punkciki:) -------------------- oto cały Ciaptak :D
Aneta(14-06-2004 17:14) Kiedy pan odkrył w sobie gwiazdę? Ciaptak (14-06-2004 17:16) od razu wiedziałem, że mam piekielnie dopracowany talent, i charyzme, i wyglad, i charakter, i nie bede sie przechwalal bo to nie ładnie przecież jest. ta, to jest fragment wywiadu :) http://ciaptaczek.friendtest.com czy mnie znasz?? , zlbo czy masz szcescie :D |
Myśka |
![]()
|
Czyżby quiz był o hp? ._.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 16:36 |