Najwierniejsza Z Konieczności, taka mała próba...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Najwierniejsza Z Konieczności, taka mała próba...
Anita |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 88 Dołączył: 13.05.2004 Skąd: (z)myślona ![]() |
Taki pierwszy wiersz...
Choćby jej z bólu pękało serce Nie da po sobie poznać. Żyje w nieustannej poniewierce, Nędzna, niewidoczna postać. Nikim jest, nie ma nawet cienia Byle kto może w kąt wyrzucić ją. Umie tańczyć tylko solo na parkietach, Ale nigdy nie odejdzie stąd. Mogę ją co dzień przeklinać, Zagłuszać, wyzywać głośno. Ona musi mi wierną zostać Aż do samej śmierci - Samotność. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Za doslownie. Wszystko bylo jakby
wylozone...tylko wziasc.
Tutaj tylko przeczytac, a wiadomo o co chodzi. Jesli chodzi o mnie nie lubie 'prostych' wierszy. Lubie sama dochodzic do tego co gdzie i jak ma byc. Pierwszy wers zwiastowal poczaek dobrego wiersza. Potem sie zawiodlam. Ale jesli to Twoj debiut to musze przyznac, ze nawet caliem niezle ![]() Powinnas duzo pisac...nawet o niczym ![]() A te lepsze wiersze pokazywac i stosowac sie do rad. Ja mam nadzieje jesze kiedys zobaczyć coś Twoje autorstwa. -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
tak, pierwszy wers jest
sliczny...
chcialoby sie czegos wiecej... wybacz, nie mam dzisiaj nastroju do pisania dlugich i szczegółowych komentarzy... dlatego ogolnie zgadzam się z Marcią... -------------------- |
Irwena |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 29.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
kurde ja nie umiem pisac ze cos jest zle
![]() ale tu nie bede kitowac - piękne ![]() ![]() ![]() jesli chodzi o wiersz pod wzgledem technicznym - to nic ci nie powiem ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Zawiodłam się na nim... Ale z drugiej strony... On nigdy nic nie obiecywał... On nie wie...
TGZK rulezzz XD!!! Don't you cry... ja chcę tam wrócić!!! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 18.06.2025 00:19 |