Kulkiszonstvo.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Kulkiszonstvo.
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hefaj ma noweo pomysła.
Tak na rozruszenie 4um. 'Teleturniej' forumwy , w którym 'uczestniczyć' będzie ZIELONY GARNUSZEK do losowania. Pytanie , Minuta. Ostatecznego dopełnia Umito - Pytanie za przeżycie. W przypadku dobrej odpowiedzi Osoba odpada z Numekeli - Losowania 'Śmierci'. Kto źle odpowie przy Umito , zaliczy całkowite 0 w pytaniach lub 'wygra' Numekeli - odpada. Takie krótkie objaśnienie. Kto jest chętny ? -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
![]() ![]() ![]() |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ło, ja chętna XD A pytania w jaki deseń
są?
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
O, zulionerzy:D, jasne ze tak:D a pytania z
matmy moga byc?
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
No to siem zgłoszę, a co!
![]() |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
kurna zanim zrozumiałem te
"uklejki" to dobre pare minut minęło =P więc zaden forum-turniej
nie może przejść obok mnie ;]
Hefaj - tylko bez pytań "ile razy Lechia wygrała z Arką w środę, gdy padał deszcz" ;P -------------------- |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
phi, i tak będziecie oszukiwać ^^
-------------------- ![]() yeah. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Taaa Sirii juz się dowiedziałem jak
oszukiwać ;]
1. robisz skrót do IE SK MZ czy innej przegladarki 2. w linii komend dopisujesz "+set_console1" 3. startujesz ze skrótu 4. na temacie naciskasz ~ a w okienku które się pokaże wpisujesz "give_life" proste, prawda? ;P Hefaj - to w żadnym przypadku nie jest offtop. To jest zapoznanie się z pozostałymi uczestnikami ![]() -------------------- |
Zanthia |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 130 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
ja nadal nie rozumiem "uklejek" a nie chce mi się dłużej w nie wczytywać =P aczkolwiek się zgłaszam z myślą , ze " wyjdzie w praniu " =D -------------------- ;D
|
||
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
zjem wasze posty i będziecie
mieli.
a tak na powagę - jutro spisuję ok. 3000 pytań z różnorodnych dziedzinoraz całą listę - na 1-szy rzut poczeba mi 10 Kandydatów. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
a co to sa te UKLEJKI?XP
ja sie moge zgłosić. więc, zgłaszam sie. ale teraz jest 0:0 i jestem zadowolona. |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
ja sie nie zgłaszam, bo boje sie
kompromitacji ;] postoje i popatrze [jak Wy sie kompromitujecie ;>
buahahaha joke
![]() -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
dokłądnie, Kira, dokładnie, i jeszcze w
odpowiednich momentach będziemy wtrącać 'no nie, naprawdę tego
nie wiecie? Przecież to oczywiste .
-------------------- ![]() yeah. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
dzizys.
omg kira ty chyba masz racje...jeszcze sie skompromituje przy takim geniuszu czajlda..;P w zyciu bym takiego neologizmu nie stworzyła XD |
Child |
![]()
|
||
dobre Hefaj, dobre... zawsze możesz się
jeszcze kikoma postami poczestować
;>
naprawdę? ale oczywiście
macie w tym wprawę, prawda? bo amatorszczyzny to ja nie uznaje ;]
-------------------- |
||
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
a jakie będą nagrody?
-------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
Hefaj |
![]()
|
atograf prowadzącego i to że zniszczy se oczy przykładając ryj do skanera. XP
no i satysfakcja! XP -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
BUNTOWINIK |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 104 Dołączył: 01.06.2004 Skąd: Słupca ![]() |
Ja się zgłaszam tylko niech pytania nie
będą żywcem wzięte ze szkoły lepiej jakieś ciekawostki i naturalnie pytanie
o LECHu!!!
-------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ja tyż mogę
![]() -------------------- ![]() |
Golumek |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 45 Dołączył: 08.08.2004 Skąd: Rzeszów ![]() |
To ja też =)
-------------------- |
Hefaj |
![]()
|
będą ustalane pory , zrobię pytania i
listę - i wstedy kolacyjka z offtoppa.
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Kira |
![]()
|
||
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
aaaaaaa! serio? i co my z tym fantem zrobimy? ^^ a tak przy okazji, to moze ktos by w koncu rzucił, jakas propozycje daty, godziny? [Hefaj?] -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
||
Syriiuszka |
![]()
|
(dwa posty wyżej, Kira
^^")
Kiruś, nic będziemy po prostu udawać ętęlegętne i się krzywić przy okazji błędnych odpwoieedzi na banalne pytania, ewentualnie podważać kompetencję prowadzącego. -------------------- ![]() yeah. |
Child |
![]()
|
Sirii czyżby twoim autorytetem w tych
sprawach była Kazia Szczuka? ;>
-------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
hm, moge się w to pobawić. ja mogę być
wojewódzkim w komisji ;>
|
Neonai |
![]()
|
Lepiej sobie zrób dredy i zabaw sie w
Leszcza ;P
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 23:18 |