Gadu-dziadu, czyli noworoczny
prezent
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Gadu-dziadu, czyli noworoczny
prezent
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
topic wylookalem jakies 10 minut na innym
forum (thx Yaboll)
"Autor: Masol Zaczął się Nowy Rok 2005, a więc administratorzy Gadu-Gadu sprawili użytkownikom swojego komunikatora standardowy już prezent - wyłączono możliwość przesyłania wiadomości do osób niedostępnych. Niestety regułą stało się już nie informowanie o tym fakcie użytkowników. Wiadomości pisane do osób niedostępnych nie dojdą! Nie wierzycie sprawdzcie sami ![]() i lol bo naprawde nie doszlo kilka waznych msg do mnie ![]() cytuje dalej "26.12.2004 [11:43] Gadu-Gadu ZNOWU również off-line Autor: Maciekw Informujemy, że firma sms-express operator sieci Gadu-Gadu dziś rano przywróciła możliwość wysyłania wiadomości - z powodzeniem - do niedostępnych użytkowników ich sieci." faktycznie blokowanie wysylania wiadomosci do niedostepnych osob mialo miejce i to juz od swiat Bozego Narodzenia - wszystko w trosce o dobro online'owcow by mogli swobodnie porozmawiac przy mocno obciazonych w swieta laczach. przed chwila walnalem testa z kumplem - wyslalem mu wiadomosc przy jego wylaczonym gg jak i przy jego statusie "niewidoczny". w obu przypadkach wiadomosc NIE doszla. po 5 minutach test powtorzylismy, wiadomosc DOSZLA. niech ktos mnie oswieci i powie wtf is going on?! o_O -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
I to jest prawda. Napisałam coś do koleżanki
a ona mi potem mówi, że nic nie doszło do niej
![]() ![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez Magya: 03.01.2005 20:00 -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Prawda jest taka - gg wśród komunikatorów
jest tym czym jest ie wśród przeglądarek. Zacznijacie w końcu używać czegoś
normalnego - tlena albo frappera jakiegoś...
-------------------- |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Magya, u mnie jest dokładnie to samo. Też
mi tak rozdziela wyrazy. To wkurzające.
Co do niedostepności, to to jest ciekawe. Też mi się zdarzało, że ktoś coś do mnie pisał, a ja tego nie widziałam. Bardzo wkurzające. Ale zwykle normalnie gadam jak jestem na niewidocznym. Zresztą, jest to wg mnie bardzo przydatna opcja... jak tylko jestem dostępna, piszą do mnie jacyś.. ekhm... debile, których nie mam i nie zamierzam mieć na liście. ![]() -------------------- just keep dreaming.
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
a tam, to takie niuanse, a życie jest
poważne, więc się pierdołami niezwykłam już przejmować. co tam gadu-gadu.
-------------------- dupa.
|
Ciaptak |
![]()
|
blaa blaaa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: underground-pod stolem :D ![]() |
w swieta tez dochodzily
![]() jak quizer mi wyslal w jakis dzien to doszlo 4 dni pozniej ![]() wiec moze te co nie doszly jeszcze kiedys sie znajda :] prawie jak poczta polska -------------------- oto cały Ciaptak :D
Aneta(14-06-2004 17:14) Kiedy pan odkrył w sobie gwiazdę? Ciaptak (14-06-2004 17:16) od razu wiedziałem, że mam piekielnie dopracowany talent, i charyzme, i wyglad, i charakter, i nie bede sie przechwalal bo to nie ładnie przecież jest. ta, to jest fragment wywiadu :) http://ciaptaczek.friendtest.com czy mnie znasz?? , zlbo czy masz szcescie :D |
kelyy |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 202 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
Chmm, niezwykle abitny temat. Już
wyjaśniam.
Niczego nie zauwazyłam XP, bo zazwyczaj nie wysyłam wiadomości do osób niedostępnych. A Sumiko jak zwykle trafna uwaga XD. -------------------- Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy" |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tez sie dziwie Matoos,
"Jaki GG?" "Masz GG?" "GyGy zapodasz?" A na moje pytanie: "A może Tlen?" "O_____o" - 70% luda no comment to sie nazywa swiadomość marki wsród luda hihi gratuluje sms-express -------------------- ...
|
Norriśka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning ![]() |
QUOTE(GrimmY @ 03.01.2005 18:45) topic wylookalem jakies 10 minut na
innym forum (thx Yaboll) "Autor: Masol Zaczął się Nowy Rok 2005, a więc administratorzy Gadu-Gadu sprawili użytkownikom swojego komunikatora standardowy już prezent - wyłączono możliwość przesyłania wiadomości do osób niedostępnych. Niestety regułą stało się już nie informowanie o tym fakcie użytkowników. Wiadomości pisane do osób niedostępnych nie dojdą! Nie wierzycie sprawdzcie sami ![]() i lol bo naprawde nie doszlo kilka waznych msg do mnie ![]() cytuje dalej "26.12.2004 [11:43] Gadu-Gadu ZNOWU również off-line Autor: Maciekw Informujemy, że firma sms-express operator sieci Gadu-Gadu dziś rano przywróciła możliwość wysyłania wiadomości - z powodzeniem - do niedostępnych użytkowników ich sieci." faktycznie blokowanie wysylania wiadomosci do niedostepnych osob mialo miejce i to juz od swiat Bozego Narodzenia - wszystko w trosce o dobro online'owcow by mogli swobodnie porozmawiac przy mocno obciazonych w swieta laczach. przed chwila walnalem testa z kumplem - wyslalem mu wiadomosc przy jego wylaczonym gg jak i przy jego statusie "niewidoczny". w obu przypadkach wiadomosc NIE doszla. po 5 minutach test powtorzylismy, wiadomosc DOSZLA. niech ktos mnie oswieci i powie wtf is going on?! o_O mi właśnie dzisiaj doszło 5 wiadomości wysłanych do mnie 31 grudnia 2004 kiedy byłam niedostępna. -------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mówiłem Kubo, postępują tak samo jak
Microsoft. Ale oni są nawet lepsi. Jeszcze do niedawna na stronce na której
można było ściągnąć gg był wielki napis: UWAGA! PROGRAM MOŻE MIEĆ
PROBLEMY Z DZIAŁANIEM W SYSTEMACH WINDOWS 2000 I XP! No ja normalnie
oficjalnie spadłem z krzesłą jak to zobaczyłem. Pierwszy raz widzę żeby ktoś
zamiast dostosować się do nowych technologii, bojkotuje je. Kurna jakbym ja
powiedział pracodawcy "Wie pan, ten program może nie działać w w2k i
xp..." to poleciałbym na zbity pysk zanim zdążyłbym powiedzieć
"emerytura". A tu co, kolesie się tym chwalą.
A na tlenie jak nie działał kiedyś przez 6 godzin to wszyscy userzy dostali mejla z przeprosinami i wyjaśnieniem. A gg się psuje średnio raz w tygodniu z tego co widzę ![]() -------------------- |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hyh, zatem jak radzi matoos i cała reszta
społeczeństwa która już się przesiadła -> dotleniać się! ;]
Tym bardziej iż tlen ma możliwość wyświetlania kontaktów z gg :] nic więc nie stracicie "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
a mnie tlen wkurza XP
BTW: coś tam było takiego, ale mi to wisi. do przedzielania wyrazów już się przyzwyczaiłam. |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
podsumowując temat:
[tanczaca] -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
murof |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: czysta krew.. Postów: 187 Dołączył: 05.07.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(matoos @ 04.01.2005
11:51) Pierwszy raz widzę
żeby ktoś zamiast dostosować się do nowych technologii, bojkotuje je.
A to dziwne. Bo to dość powszechna praktyka. QUOTE Kurna jakbym ja powiedział pracodawcy
"Wie pan, ten program może nie działać w w2k i xp..." to
poleciałbym na zbity pysk zanim zdążyłbym powiedzieć "emerytura".
A tu co, kolesie się tym chwalą. Zależy gdzie byś pracował. Ja poleciłbym jabbera i bramkę gg w celu łatwej migracji. Jak się wszyscy przesiądziecie na tlena to stanie się on drugim gg. Szukajcie drogi zabezpieczonej przed taką ewentualnością; jabber. PS. Czym jest frapper? Ten post był edytowany przez murof: 04.01.2005 19:58 -------------------- - Oj, nie wolno rzeczy wielu,
Kiedy celem jest - brak celu... (Zwłaszcza, jeśli duszy nie ma - I to wszystko na ten temat). |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Wiecie co ludzie, chyba żeście mnie
przekonali. Zainstalowałam sobie tlena, tylko teraz muszę się w nim
połapać.... Ale wygląda fajnie
![]() -------------------- just keep dreaming.
|
Hermiona13 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 113 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Sosnowiec ![]() |
Aaaa mi gg dobrze chodzi i do niedostępnych
osób wiadomości dochodzą,i w ogóle wszystko jest ok
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() Let's go the library! Let's go crazy and omit words to show off how good our English really is! Also, let's put a lot of shiny pictures to irritate the s... out of modem users. |
matoos |
![]()
|
murof - klient jabbera o ile nazwy mi sie
nie popiepszyły
![]() -------------------- |
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
ja tez właśnie wysłałam....-WSZSYKIM
ŻYCZENIa, no i oczywiście nie doszły ,a o tym nie miałam pojecia jeszcze
wtedy ;/
|
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Mało oryginalne będzie to co napiszę, ale
gadu gadu, tleny i inne komunikatory uzależniają
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Motylem jestem.
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
mam wrażenie, że dla niektórych komp jest
ważniejszy niż ich własne życie...
![]() |
Magya |
![]()
|
Mój kolega ma nieznikające worki pod oczami
![]() ![]() -------------------- Motylem jestem.
Alexa666 |
![]()
|
no cóż... może ktoś mu podbił? XP
|
Magya |
![]()
|
Może....
![]() -------------------- Motylem jestem.
kkate |
![]()
|
A ja odzależniłam się od gg, ale uzależniłam
od tlena
![]() -------------------- just keep dreaming.
|
Magya |
![]()
|
Na to samo wychodzi
![]() ![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 11:31 |