Jakie Mamy Wyobrazenia O Innych, proponuje wskrzesic temat
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Jakie Mamy Wyobrazenia O Innych, proponuje wskrzesic temat
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
propozycja wskrzeszenia starego tematu,
polegal on na tym, ze najpierw zglaszali sie uczestnicy, potem byli losowani
w pary, i kazdy mial narysowac swojego partnera tak jak go sobie wyobraza
(srodki dowolne, moze byc to paint, moze byc to photoshop, moze byc to
kartka papieru zeskanowana no cokolwiek). Stary topic cieszyl sie dosc duza
frekwencja wiec i hope, ze na ten tez sie nie obrazicie.
zgloszenia pisac tutaj bede wklejal do listy enjoy 2. Mysz 3. Anagda 4. Hefaj 5. Alejgza trzy szóstki 6. skicia 7. Nai 8. anna_maria 9. TimmY (niech ci bedzie to duze Y ![]() 10. Klaud 11. Magya 12.Ania* 13. voldius 14. ElvaralindË (sama chcialas) 15. Syriusz_black 16. dajmond 17. vampi 18. lilia Ten post był edytowany przez Avalon: 11.04.2005 08:01 -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
![]() ![]() ![]() |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
przypinam.
bawmy się, polska młodzieży! 1. Avalon 2. Mysz -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
1. Avalon
2. Mysz 3. Anagda -------------------- |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
o tak bejbi , Avalon jesteś grejt , mam
rysunki z 1-szej edycji ;-) w końcu - bylo to me organizacyjne dzieło ;-)
i ja też! 4. Hefaj acha , czy mój zielony garnuszek idzie na rentę ? ![]() i jeszcze jedno ,: można uzgodnić na priv czy coś jak to ma wyglądać , m.in takie dane jak kolor włosów aby nikt się nie obraził etc. , ale można też ponieść się inwencji twórczej ;-) i myślę , że jak będzie te 20 - 25 ( lecz w tedy 'samotnik' maluje grupę czyli 24 [bez siebie] lub 25 osób osób to będzie ok. termin od ogłoszenia listy to będzie chyba najlepiej 2 tyg , ale ty już to uzgodnij ;-) Ten post był edytowany przez Hefaj: 09.04.2005 21:25 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
nie obijac sie, im szybciej sie wpiszecie tym
szybciej bedzie losowanie ;]
]edit : masz rysunki z poprzednich? ![]() ![]() termin = bez terminu, pierwsze 30 osob daje rade reszta niech sie pieprzy brzydko mowiac ;] Ten post był edytowany przez Avalon: 09.04.2005 21:27 -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
hehehe. a jak ktoś ma wyjątkowe
"zdolności artystyczne"??
![]() -------------------- |
Avalon |
![]()
|
to nie ma znaczenia, wazne zeby bylo ;]
-------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
anagda |
![]()
|
Avalon, looknij w galerię. to zobaczysz o
jakich zdolnościach mówię. to drugie to i tak szczyt moich możliwośći
-------------------- |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
5. Alejgza trzy szóstki
zgłasza się ;> ja od razu mówię, że biada temu, kto mi się trafi muahaha ;> |
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Ja tyż chcę, mogę?
![]() 6. skicia -------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
1. Avalon
2. Mysz 3. Anagda 4. Hefaj 5. Alejgza trzy szóstki 6. skicia 7. Nai |
anna_maria |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krózganki-gnief!!! ![]() |
1. Avalon
2. Mysz 3. Anagda 4. Hefaj 5. Alejgza trzy szóstki 6. skicia 7. Nai 8. anna_maria |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Avalon @ 09.04.2005
21:25) nie obijac sie, im
szybciej sie wpiszecie tym szybciej bedzie losowanie ;] ]edit : masz rysunki z poprzednich? ![]() ![]() termin = bez terminu, pierwsze 30 osob daje rade reszta niech sie pieprzy brzydko mowiac ;] wrzucę , spokojna twa łepetyna ;-) 30 osób O_O rzeźnicko ![]() tnz. zaraz po losowaniu rysować i w tym samym dniu wrzucać ? bo nie skumałem ![]() ![]() -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
anagda |
![]()
|
to chyba dopiero miał być uzgodnione....
![]() -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
- Ja też ! - wykrzyknął dziarsko.
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
/me też się zgłasza. A co!
|
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
No to ja też się zgłoszę ;]
-------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
uprzasza się o kopiowanie listy osób i
dopisywanie swojego nicka, dla porządku.
1. Avalon 2. Mysz 3. Anagda 4. Hefaj 5. Alejgza trzy szóstki 6. skicia 7. Nai 8. anna_maria 9. Timmy 10. Klaud 11. Magya Ten post był edytowany przez Myśka: 10.04.2005 15:48 -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Ania* |
![]()
|
Unregistered ![]() |
1. Avalon
2. Mysz 3. Anagda 4. Hefaj 5. Alejgza trzy szóstki 6. skicia 7. Nai 8. anna_maria 9. Timmy 10. Klaud 11. Magya 12.Ania* |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
okuszę. dobra
1. Avalon 2. Mysz 3. Anagda 4. Hefaj 5. Alejgza trzy szóstki 6. skicia 7. Nai 8. anna_maria 9. Timmy 10. Klaud 11. Magya 12.Ania* 13. voldius |
Avalon |
![]()
|
no jeszcze z 7 osob i w sumie mozna
startowac
gotowe prace wrzucac mysle na max 3 dni od losowania. ZGLASZAĆ SIĘ NIEROBY! -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
timmy przez duze Y
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Elvaralinde z umlautem nad e.
-------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ja też, ja też :]
Kiedyś też rysowałem, zgłaszam się... -------------------- ![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:47 |