Moje Twórczości, grafiki...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Moje Twórczości, grafiki...
żaba |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 06.12.2003 Skąd: obsypany różanym kwieciem Olsztyn...(pff jasne =P) ![]() |
Ekhem.
Używam do tworzenia grafik GIMPa i Photoshopa i pomyślałam, że Wam pokażę, co ostatnio stworzyłam ![]() ......... Garden - v. 1 Garden - v. 2 takie tam dziwne moje wymysły ![]() Banalne do zrobienia, ale mi się podoba Tramper przystosowany na mojego bloga ![]() mój wymysł dziwny ![]() Trampy v. 1 Trampy v. 2 Małe słodkie i się fajnie uśmiecha ![]() Babeczka ze świecącą kulką z tyłu ![]() Dirty Dancing 2 To chyba wszystko. To moje jedne z pierwszych prac, więc prosze o wrozumiałość i może o małe wskazówki ![]() Ten post był edytowany przez żaba: 20.04.2005 18:01 -------------------- „I nagle zdałam sobie sprawę, jak bardzo jestem próżna; jak próżni jesteśmy wszyscy i jak wielką wagę przypisujemy sobie samym, naszemu istnieniu w świecie, które tak naprawdę ma znaczenie jedynie dla paru najbliższych. A może nawet i to znaczenie przeceniamy? A nawet jeśli nie, to czymże ono jest wobec milionów tych, którym nasz los jest obcy i najzupełniej obojętny; którzy o tym, że w ogóle jesteśmy, nawet nigdy się nie dowiedzą? Tysiące, miliony takich jak ja dziewcząt i chłopców – tak samo przecież jak ja ważnych i niepowtarzalnych – mogłoby zniknąć w jednej chwili jak jakiś obłok albo tęcza i czy to by cokolwiek zmieniło? Czy świat by przez to przestał istnieć? Wszystko by nadal biegło już utartym torem, a po zimie, jak zwykle, zakwitłyby kwiaty... Z jaką siłą dotarła do mnie ta brutalna prawda! Ta oczywista prawda, którą tak łatwo jest przeoczyć, przez to, że taka oczywista...”
Helena Saniewska –Mały wielki świat Mój blog |
![]() ![]() ![]() |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
takie tam dziwne moje wymysły - to mi się
podoba
![]() to wet, wet,wet jest bardzo ciekawe, ładnie połączony kolorek 253.jpg też całkiem milutkie, ale już to następne, podkolorowane odpada... ładne jest jeszcze ten abs.oo.jpg ps. sorry ze tak dziwnie piszę, ale nazwami plików a nie twoimi tytułami. -------------------- |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
fajne... fajne... fajne...
niektóre jakieś dzikie, ale chyba o to chodzi |
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Garden 1: ładne, szczególnie odcień
zieleni
... - też bardzo fajna Ogólnie wszystkie Twoje prace sa bardzo fajne ;] -------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
Luna Lovegood |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 673 Dołączył: 16.02.2004 Skąd: wJakimś mieścieNaJakiejśUlicyW jakimśPomieszczeniu Płeć: Kobieta ![]() |
Ty to masz pomysły:P Naprawde dobre.
Czekam na następne twoje dzieła
-------------------- ...
|
Zanthia |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 130 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
wymysły zdecydowanie najlepsze.
bo przecież trampki potraktowane paroma filtrami dziełem nazwać nie moge. [ chociaż ten czerwony z pieniedzmi nawet nawet , szkoda że za prosta i niedopasowana czcionka rozwala cały efekt] A mogę się dowiedzieć jak ten przedostatni obrazek był robiony ? a drugi ? bo dziwnie odstają od reszty. Ten post był edytowany przez Zanthia: 14.04.2005 17:45 -------------------- ;D
|
Ewelka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 15.05.2004 Skąd: ?? ![]() |
Bardzo fajne obrazki. Tee wymysły są
suuuper!
|
Luna Lovegood |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 673 Dołączył: 16.02.2004 Skąd: wJakimś mieścieNaJakiejśUlicyW jakimśPomieszczeniu Płeć: Kobieta ![]() |
No i jak?? Kiedy będą następne?? Ja
dalej czekam!! Prosze się pośpieszyć
![]() ![]() Pozdro for all -------------------- ...
|
żaba |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 06.12.2003 Skąd: obsypany różanym kwieciem Olsztyn...(pff jasne =P) ![]() |
no dobra.
![]() ![]() Legolas for kkate Aragorn Dirty Dancing 2 again Blue woman a tu dwa zdjęcia, które zrobiłam ![]() Mój piesek ![]() Zachód słońca -------------------- „I nagle zdałam sobie sprawę, jak bardzo jestem próżna; jak próżni jesteśmy wszyscy i jak wielką wagę przypisujemy sobie samym, naszemu istnieniu w świecie, które tak naprawdę ma znaczenie jedynie dla paru najbliższych. A może nawet i to znaczenie przeceniamy? A nawet jeśli nie, to czymże ono jest wobec milionów tych, którym nasz los jest obcy i najzupełniej obojętny; którzy o tym, że w ogóle jesteśmy, nawet nigdy się nie dowiedzą? Tysiące, miliony takich jak ja dziewcząt i chłopców – tak samo przecież jak ja ważnych i niepowtarzalnych – mogłoby zniknąć w jednej chwili jak jakiś obłok albo tęcza i czy to by cokolwiek zmieniło? Czy świat by przez to przestał istnieć? Wszystko by nadal biegło już utartym torem, a po zimie, jak zwykle, zakwitłyby kwiaty... Z jaką siłą dotarła do mnie ta brutalna prawda! Ta oczywista prawda, którą tak łatwo jest przeoczyć, przez to, że taka oczywista...”
Ciri |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 14.04.2005 Skąd: taka wioska nad strumyczkiem :) ![]() |
powiem szczerze, ze moze to nie są jakieś dzieła, ale przypadły mi do gustu ;]
|
żaba |
![]()
|
Przepraaaaaszaaaaaaaam!
![]() Jeju nie wiedziałam, że to Twoje! ;( Tak naprawdę nie wiedziałam czyje to wogle jest... Wybacz ![]() Mogę skasować jak chcesz, ale naprawdę nie miałąm pojęcia... Ten post był edytowany przez żaba: 20.04.2005 18:03 -------------------- „I nagle zdałam sobie sprawę, jak bardzo jestem próżna; jak próżni jesteśmy wszyscy i jak wielką wagę przypisujemy sobie samym, naszemu istnieniu w świecie, które tak naprawdę ma znaczenie jedynie dla paru najbliższych. A może nawet i to znaczenie przeceniamy? A nawet jeśli nie, to czymże ono jest wobec milionów tych, którym nasz los jest obcy i najzupełniej obojętny; którzy o tym, że w ogóle jesteśmy, nawet nigdy się nie dowiedzą? Tysiące, miliony takich jak ja dziewcząt i chłopców – tak samo przecież jak ja ważnych i niepowtarzalnych – mogłoby zniknąć w jednej chwili jak jakiś obłok albo tęcza i czy to by cokolwiek zmieniło? Czy świat by przez to przestał istnieć? Wszystko by nadal biegło już utartym torem, a po zimie, jak zwykle, zakwitłyby kwiaty... Z jaką siłą dotarła do mnie ta brutalna prawda! Ta oczywista prawda, którą tak łatwo jest przeoczyć, przez to, że taka oczywista...”
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
kradziejstwo jest ble. a brzydkie kradziejstwo to już wogóle.
|
żaba |
![]()
|
przepraszam i tak
![]() Neonai -> no rozumiem, że jest ble, ale czy ja od razu 'kradnę'? Przeprosiłam, bo nie wiedziałam, że to jest czyjekolwiek zdjęcie, ale żeby tak od razu o jakimś kradziejstwie...? No super... -------------------- „I nagle zdałam sobie sprawę, jak bardzo jestem próżna; jak próżni jesteśmy wszyscy i jak wielką wagę przypisujemy sobie samym, naszemu istnieniu w świecie, które tak naprawdę ma znaczenie jedynie dla paru najbliższych. A może nawet i to znaczenie przeceniamy? A nawet jeśli nie, to czymże ono jest wobec milionów tych, którym nasz los jest obcy i najzupełniej obojętny; którzy o tym, że w ogóle jesteśmy, nawet nigdy się nie dowiedzą? Tysiące, miliony takich jak ja dziewcząt i chłopców – tak samo przecież jak ja ważnych i niepowtarzalnych – mogłoby zniknąć w jednej chwili jak jakiś obłok albo tęcza i czy to by cokolwiek zmieniło? Czy świat by przez to przestał istnieć? Wszystko by nadal biegło już utartym torem, a po zimie, jak zwykle, zakwitłyby kwiaty... Z jaką siłą dotarła do mnie ta brutalna prawda! Ta oczywista prawda, którą tak łatwo jest przeoczyć, przez to, że taka oczywista...”
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
zakladam ze nie wszystkie sa Twoje. ale niewazne. rob tak dalej i patrz konca. w wiekszosci jest tylko cos przerobione, na przyklad gardeny to nie sa Twoje grafiki, chociaz pewnosci nie mam, dorobilas sobie tylko napisy.
mowie co uwazam, nie bede przepraszal. |
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
hmhm. niektóre są ładne. naprawdę ładne. takie twórcze^^ wiesz które, bo już Ci to mówiłam i nie chce mi się powtarzać
![]() -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
Ania* |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Jejuśku, macie problemy? Wszystkie są fajne, aj też mam jakieś zdjecie w komputerze, a potem zapominam, skad mam, i jest problem
![]() A dla Zaby rada - sciagaj zdjęcia ze stocków - czyli stron, które udostępniają zdjęcia. Eden stock Przykład ![]() ![]() |
Ania* |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Miło mi, że się cieszysz... jak widać,
niektórych to podnieca
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 20:10 |