Słowa Dumbledora, Czyli to, na co
nie zwróciliśmy uwagi...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Słowa Dumbledora, Czyli to, na co
nie zwróciliśmy uwagi...
Mefia |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 19.05.2005 ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja myślę, że to Jęczące Wiedźmy [czy jak się ta grupa nazywała] zabije Lorda Voldemorta.
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Puszek |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 14.05.2005 ![]() |
Ja też nad tym rozmyślałem. Wiemy np. że śpiew feniksa jest magiczny.
-------------------- Pararampam...
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
a mi się wydaje, ze dziadek po prostu ma sentyment do muzyczki
![]() -------------------- |
Golden Phoenix |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 351 Dołączył: 16.07.2004 Skąd: Bydgoszcz / Toruń Płeć: Kobieta ![]() |
A znacie taka tragicznę przyspiewkę ludową, której musiałam się uczyć w 5 klasie: "Jak wielką moc posiada śpiew, rozprasza smutki, koi gniew" ?
![]() Ale do rzeczy: we wszystkich tomach HP było o różnych rodzajach magii - np. miłość to też magia. -------------------- "Nightingale in a golden cage..."
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Golden Phoenix @ 21.05.2005 20:06) znamy... dlaczego tragiczną to nie wiem... ale co to ma do tematu?? ![]() -------------------- |
Ewelka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 15.05.2004 Skąd: ?? ![]() |
Mi się wydaje że to nic nie znaczy po prostru dumbledor lubi słuchać muzyki. A co mozę byc do tego nawiązane?
|
Arwen |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Lothlorien/Rivendell ![]() |
Harry zaspiewa i zagra i tym oto jakze magicznym sposobem pokona Lorda Voldemorta, kiedy juz nawet Avada Kedavra przestanie skutkowac. <lol>
-------------------- "Nie każde złoto blask okrywa,
ani wędrowiec myli drogi, starość dojrzała siłą bywa, korzeni mróz nie sięga srogi..." Remembering Sirius |
Black Syriusz |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 26.05.2005 Skąd: Hogwart Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dumbl lubi muzyke, wg mnie tylko śpiew feniksa jest magiczny (z muzyki)
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 20:39 |