Dobra Bolki!!, tylko dla
elytarnego 3miasta =P
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Dobra Bolki!!, tylko dla
elytarnego 3miasta =P
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
plan jest taki, żeby się spotkać w najblizszą niedziele (tj 29 maja) o 14.15 pod Medisonem w gdańsku głównym i iść sobie golnąć czy kto co lubi (bo ja np. nie lubie), polansować się troche i w ogóle. jak narazie będziemy mycha i ja co jak sami rozumiecie podnosi znacznie range spotkania wiec hmm. jak ktos chce sie dolaczyc to pisac mi tu zaraz. baj.
-------------------- dupa.
|
![]() ![]() ![]() |
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
jak ja powiem, że być mozę będę, to pewnie nikt by nie przyszedł, więc mówie, że raczej nie będę ; )
-------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
albo np. jak ktos lubi lody to też zapraszamy
lub fasolę, haha ;D 21:17:47 Sumiko zachec ich troche moze... napisz ze dasz sie pomacac czy cos... no to zachęcam. przychodzić ci, co nas znają i lubią, a jak nie lubią, to też przychodzić. poszczujemy was Sumiko, będzie fajnie. a jak ktos zna gdańskie bramy to tym bardziej niech przychodzi [ee, tak?]. ejj, Emp, bądź. kogo jak kogo, ale Ciebie superchętnie bym spotkała. [nadal masz taki rozczochrany łeb? ;D] Ten post był edytowany przez Myśka: 26.05.2005 21:19 -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
powinnam być
-------------------- |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
pokaze wam moj tatuaż.
haha. -------------------- dupa.
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
oo!
to jednak nie wykręcę się i pójdę na to spotkanie. zrobimy ci nawet pikczersa. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
rotfl =p
ja nie mam i nie miałem rozczochranego łba! ja mam GENIALNY łeb! XD a jak chcesz mnie zobaczyć, to wiesz gdzie mnie szukać =p aczkolwiek nie ma za bardzo co oglądać, bo raczej nie przytyłem przez ten czas ; P więc jak sie ktoś nie przyjży to może mnie nie zauważyć... a Sumiko jest gupia! =p -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Sumiko |
![]()
|
a ja przytyłam.
i nie jestem głupia. ale jak mi ktoś powie, że wyglądam grubo to się zdenerwuje. -------------------- dupa.
|
Empire |
![]()
|
no kurcze, nie dała sie podpuścić
ale i tak Ci nie dam życia musimy w końcu stanąć do walki kiedyś =) chociarz ostatnio mam walki na okrągło na treningach i już naprawde mam ich powyżej uszu.. jakby karate to tylko walki i walki było... uh ale to inny temat n owięc kto nei przyjdzie, to nie dostanei batonika [co nei znaczy, zze jak ktos przyjdzie to dostanie... to taka tania sciema...] -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Myśka |
![]()
|
ja mysle że przesadzasz i ciągle jest z ciebie niepuchate blond stworzonko, małe acz niebezpieczne!
emp, przecież ty masz szopkę :) spoko, ja trochę podrosłam, ale cos nieznacznie. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Sumiko |
![]()
|
to się zobaczy.
dobra 3miejska elyto (co podobno i Cat tu należy choć mieszka w lublinie) cicho już być, nie nabijać bo nam tu przyjdą i bałagan sprzątną. -------------------- dupa.
|
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Do mnie pijesz? A mówiłaś że nie masz mi tego za złe <załamany>
![]() A czy do Kościoła RZYMSKOkatolickiego należą tylko rzymianie? To tak a propos Cat ![]() -------------------- |
Empire |
![]()
|
i tak wszyscy jesteście we władaniu Wielkiego Pana Ogórka,
chcecie tego czy nie =p czy w Lublinie czy też w Rzymie Pan Ogórek z zieleni słynie wszystkich skryje swoim płaszczem i po główkach ich pogłaszcze =P [mam natchnienie] -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Myśka |
![]()
|
a to natchenienie to niby dzięki komu
![]() -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
hmm jak mi sie uda to sie zjawie.
-------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Po pierwsze, primo: Kaj jest Medison? Bo ja wiecie... Gdynianka z wiochy jezdem...
Po drugie, primo: Stanę na głowie, żeby być, ale jeśli coś to na krótko i wogóle nie wiem czy zdążę, bo w poniedziałek mam egzamin, a w niedzielę jakoś w tych okolicach czasowych próbę generalną. Ale jak mi się skończy odpowiednio, to będę. No, trochę stanięta na głowie, ale będę jak się uda. -------------------- |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
ja sie tak nie bawie. ruszcie dupy do srodkowej Polski. tak, sadze, bedzie najwygodniej dla wszystkich
![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Sumiko |
![]()
|
to ty rusz dupe nad morze.
-------> sihaja, wysiadasz w gdańsku głównym i idziesz zaraz za tym małym centrum z empikiem w strone starówki. medisona napewno zobaczysz bo wielki i pełen przepychu. albo zapytaj kogokolwiek. -------> matoos, idź sobie. /po za tym mówiłam, że przeżyje, a nie, że nie mam tego za złe. bo mam./ Ten post był edytowany przez Sumiko: 27.05.2005 10:55 -------------------- dupa.
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hm.
Ja mam adres Empa, numer telefonu i dane osobowe ;-) trójmiejska elyto.. gdybyście wcześniej dali znać to bym wpadł. Gdybyście coś w czerwcu robili albo w wakacje - chętnie przyjadę. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie idę , jestem na mszy. ;-P
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Sumiko |
![]()
|
ale w czerwcu i wakacje mnie nie będzie, Timmy... nie pobąblujemy =P
Hefaj nie bądź łajza. -------------------- dupa.
|
Myśka |
![]()
|
QUOTE(TimmY @ 27.05.2005 15:01) chętnie przyjadę. oho. hefaj - wierutny kłamco, wszy się kończą o 14. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
no przyjadę, chociażby dla tego, żeby Ciebie jeszcze choć raz w życiu zobaczyć na żywo, bo ostatnim razem jakoś się nie udało.
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
ja tez chce! ja tez chce!
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
hmmmm
ciekawe czy mi sie uda :P -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 23:21 |