Zakupoholicy, wiersz nie o zakupach, bynajmniej ;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zakupoholicy, wiersz nie o zakupach, bynajmniej ;)
Jan Bez Domu |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 09.12.2004 Skąd: Rzut beretem stąd ![]() |
"Zakupoholicy"
Zagubieni Pomiędzy działami AGD i chemii gospodarczej Błądzący Między półkami Nęceni Promocjami Pchamy sami swój wózek Dokładając zakupów Zbędnych towarów Rupieci Tandety Niepotrzebnych rzeczy A wózek Robi się coraz cięższy. Gdy już nie mamy siły go pchać A inni klienci Nie mogą nam pomóc Bo mają przecież swoje wózki Upadamy bezradni Tuż pod kasą. Kupujący depczą po nas Miażdżą Nie widzą. Ostatkiem sił Wyciągamy zakrwawioną rękę W stronę kasjera Z nadzieją Na Złotą Kartę. A kasjer nawet nie pyta "W czym mogę pomóc?" Profesjonalny uśmiech Blednie na jego twarzy Odwraca się z niechęcią I wypluwa: "Następny proszę". -------------------- >>>RURA PRODŻEKT<<<
|
![]() ![]() ![]() |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
paradoksalne,
absurdalne i cholernie komiczne w swej powadze. wchodząc tu spodziewałam się czegoś niebanalnego i sie nie zawiodłam. pomysłowyś Janie. zastrzeżenia mam jedynie do 'ramki' której forma nie do końca mi odpowiada. wolę porządek w poezji. nawet takiej jak Twoja. pozdrowienia. -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Najgorszy Twój wiersz jaki czytałem. Wybacz, że tak brutalnie, ale całe porównanie i tematyka już są banalne, a wykonanie nie ratuję. To właściwie nie wiersz. The Clash w piosence "Lost In The Supermarket" mówili o wiele ciekawsze rzeczy i jeszcze się rymowało. Cóż, uznaję to za potknięcie.
|
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
A mi sie calkiem podoba, moze dlatego, ze wczesniej sie z czyms takim nie spotkalam
![]() |
Nothing_ |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 43 Dołączył: 07.01.2008 Skąd: Otchłań piekieł. Płeć: Kobieta ![]() |
Umarłam.
Po prostu świetne! Co prawda wolę "Severus i Rura", ale to i tak jest dobre. QUOTE Zagubieni Pomiędzy działami AGD i chemii gospodarczej Błądzący Między półkami Nęceni Promocjami Umarłam po raz pierwszy. QUOTE Ostatkiem sił Wyciągamy zakrwawioną rękę W stronę kasjera Z nadzieją Na Złotą Kartę. Drugi raz. Piękne. -------------------- "And when I'm about to fall Somehow you're always waiting with Your open arms to catch me You're gonna save me from myself"
![]() ![]() |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
mogłoby byc całkiem spoko, ale jest słabe.
zaczyna się dość obiecująco, ale reszta jest nijaka. -------------------- ![]() ha! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 00:57 |