Moje dwa wierszyki, Nie jestem
zadną poetka....
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Moje dwa wierszyki, Nie jestem
zadną poetka....
animuskamm |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 06.04.2003 ![]() |
"Narkotyk"
Patrzec na was smiutno mi jest patrzec na was wręcz nie można uspokujcie sie . Nie rozumiecie co to jest. To taka rzecz niszcząca zycie . Taka rzecz dla ktorej nie warto żyć niszczy Ciebie . Takie małe cos a silniejsze od samego Ciebie. Prosze opanujecie sie. Czy moze juz teraz wiecie co to jest ?? "Miłość to Ty" Jesteś natchnieniem jesteś kimś więcej niż tylko postacią z obrazka. Twoj głos mocny ,potęzny. Usta szerokie,oczy zimne... Dla tych którzy nie wiedza kim jestes. Czy to miłość?? Pytanie. Obojętny wobec mnie ale jest.Ciepła,miła,wrazliwa taka jest moja miłośc Moja miłość to TY!! Dla MM Piszcie co o tym sądzicie i czy w ogóle mam pisać dlaej ?? ![]() -------------------- Beda nas miliony
Ania Valia AmA MaLPKA KOffAM wAS jA CHEMMMM NA lsm2!!!!!!!! |
![]() ![]() ![]() |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Animuskamm, popracuj troszkę nad stylem.
Twoje wierszyki są strasznie chaotyczne i nie zawsze jestem pewna co chcesz
przez nie wyrazić... Ale próbuj dalej, w końcu, jak mówią, praktyka czyni
mistrza...
I usiądź spokojnie nad wierszykiem, nie pędż, nie rób czegoś w stylu Joyceowskiego strumienia świadomości ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 17:28 |