Hymn Zozolowca, czyli tym razem
coś wesołego :)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Hymn Zozolowca, czyli tym razem
coś wesołego :)
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Dopracowywany przez parę dni, taka
mieszanka wybuchowa. Zozole rządzą!
Taka raczej piosenka niż wiersz, rymowanka. 1. Powiedz, powiedz czemu Zjadłeś mi cały słoik dżemu Pusta lodówka? Nie! Wiśniowy Zozol leży na dnie! 2. Weź Zozola w rękę Zaśpiewaj piosenkę Dziś Zozol przewodzi nam Przyjdź maniaku Zozolowy Zapukaj do naszych bram! 3. Bo ja mam tylko jeden świat Zozole, piosenkę i Zozolowca Który jest dla mnie jak brat Hej, jak brat! I nic mnie więcej nie obchodzi Bom się Zozolowcem urodził 4. Płynie Zozolowiec płynie Ma ze sobą skrzynię Z Zozolami I jabłkami Hej! 5. W Zozolowej piwnicy Tańcowali Zozolowi zbójnicy Kazali se piknie grać I hymn Zozolowca śpiewać! 6. Hej! Hej! Hej Zozole! Omijajcie Antyzozolowca pole Dzwoń, dzwoń na alarm Zozolowcu A Zozole ukryj w zielonym gumowcu! 7. A wszystko to Bo Zozole kocham! I nie wiem jak bez Zozoli mógłbym żyć O je je! Chodź, pokażę Ci, czym moja miłość jest Dla Zozoli zabiję się! Wiem wiem, treść banalna, ale jakbyście to w moim wykonaniu usłyszeli... ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Heeej wyrąbane to jest
^_______________________________________^ bardzo szeroki usmiech na gebie ^^
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 10:01 |