Moje kawałki, Ocencie || Krytyka
mile widziana
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Moje kawałki, Ocencie || Krytyka
mile widziana
Alexa666 |
![]() ![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Moje wyspy
Otulone mgłą Są tam, gdzie marzenia Co pragną spełnienia Tam, gdzie miłość jest otchłanią Uczucia nabierają głębi Codzienne sprawy Zyskują nowy wymiar A czas nie płynie lecz drży Jak moje serce, które nie bije *** Proszę... Daj mi ciepło, którego tak pilnie strzeżesz Ofiaruj mi dar miłości Obezwładniają mnie myśli... Myśli, w których jesteś Ty... Proszę... O uczucie... Nie! Ja błagam cię o nie! Czy nie widzisz moich łez? Które ponosi wiatr... Za tobą I tylko dwa proste słowa... "Kocham cię" Ale czy to nie za mało? *** Ja idę daleko Byle nie widzieć cię Nie zastanawiam się Po prostu chcę złamać ci serce Nie odnajdziesz mnie Na żadnej z życia map Samotności gorzki smak Poczuj, jak czuję go ja... *** Czy to czarnoksięskie lustro znów straciło swe kryształki? Czy ten lód to zamraźnięte na szybie łzy? Czy obok mnie usiądziesz ty? Błagam, przytul mnie, bo szarość mnie nawiedza Nie daje mi spokoju Obezwładnia mnie paraliż Pragnę uczuciowych snów Co to zimno ze mną robi? Chcę abyś dał mi uczucie Które napełni mnie kolorem niczym pędzel malarski I chcę słyszeć tylko twój oddech I twoje słowa, których nie rzucasz na wiatr I twoje słowa, które są mi pomocą *** Już stoi przy oknie Mała dziewczynka Oczka jej błyszczą Czekając na gwiazdkę Zanim zaśnie, Mikołaj Snów jej bohater Zostawi prezenty Pod świetym drzewkiem Śnieg przysypie Wiotkie rzęski Zaćmią świece Szare jutro Dadzą dziecku Życ dla szczęścia // Update // Miłość Takie słowo można spotkać bardzo rzadko Na ustach niewinnych błąka się bez celu Czasem jest natchnieniem, czasem nieporozumieniem Teraz miłość została zastąpiona nowym słowem Nienawiścią i złem Świat traci sens, gdy nie mogę żyć dla kogoś Tylko nie wiem, czy jest ktoś, kto może żyć dla mnie Nie wiem czy jestem zdolna Tak naprawdę... Kochać *** Chcę otworzyć wielkie okno Spojrzeć przez nie chcę na świat Chcę na twarzy poczuć powiew Chcę dotykać jego ram Niech usłyszę święte głosy Niech zobaczę cude losy Spojrzeć chcę na życia dar Może kiedyś tak się zdarzy Że miłością mnie obdarzysz A ja zamknę wielkie okno Kiedy życie będzie wiosną By Nieobliczalna... Alexa Ten post był edytowany przez Alexa666: 15.12.2003 22:14 |
![]() ![]() ![]() |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Mell... Ja nie słucham Kasi Klich XD Te
wierszyki o miłości to było w czasie mojej nieszczęśliwej miłości (XD o bosh
XD)...
A tytuły... Pomyśle nad tym ^^ I zmienie to na "oczka" :] |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 15:05 |