Alfabet, czyli od A do Z
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Alfabet, czyli od A do Z
Sir Momo Mumencjusz Mum |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 154 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: z Warszawy ![]() |
A gdyby tak
Było lepiej na świecie Ciągle by się dobrze Działo nam Emanowalibyśmy dobrocią Fałszywą nierzadko Gdyż zbytnie luksusy Haftują nieszczerość I sprawiają, że Jednostki tylko Kochają swych bliźnich Lubią wszelkie Ładne, czy nie Miłe, czy nie Nieważne jakie Osoby Przyjacielskie, lub nie Reszta zaś Schowana wraz z uczuciami Trzyma się idei Uderzającej W nich samych Zabijając ich ... ... ... -------------------- W imię Moda, bezczelnym nabijaczom wieczny przynosimy odpoczynek! Amen.
jam ci on gdyżeś aniele wzbił się księżyc świeci w jeziorze pluskają ryby i do tego wcale idę i widzę i słyszę i tak dalej bo w końcu zaiste przeszłość przepowiedziana przeznaczeniem jest zawsze ten obcy co jeździł koleją w armacie widziany huk raz za razem niby on nie ja wy amen To ja ^^ |
![]() ![]() ![]() |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Hem...
Pomysł świetny, a i owszem. Tyle że Ty chyba stałeś się jego więźniem. Pomysł zakłóca komunikatywność. Myśl się rwie momentami. No. Ale za pomysł masz plusa ogromnego:) -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 09:27 |