oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Wczoraj wieczorem usiadłam i właśnie coś
takiego wyszło mi spod pióra.... Dziwne, b o nie zamierzałam czegoś takiego
pisać... wogóle wczoraj nie zamierzałam pisać :/
Oceńcie....
Nie krzyczała w ciemności bo ciemność okrywa kocem rozczernionym wszelkie grząskie myśli. Krzyczała w szarość świtu, ubogą twarz dnia, gdy odważył się przyjść, następny. Świt przeraźliwie skwierczał jej w głowie, obnażał krwiste nagie ścięgna strachu. Wykrzykiwała swój ból i strach, słowa pozornie bezkształtne napierały na usta. Dłonie zaciśnięte na spienionej pościeli; bez tchu, wyrazu oczy kryształowe wbite w spokojną biel sufitu. I świt przychodził, cichy zgłodniały, na palcach, przylegając do okien i utykając na jedną nogę. Ten post był edytowany przez Sihaja: 20.12.2003 23:12 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
swietne! strasznie mi sie podoba!
^^
I od razu mi sie opisy sapkosia przypominaja... ale to chcyba nie jest zle? ^^" nai => prpos Twojego opisu. Slyszalas kiedys o elzbiecie batroy? poszukaj w goolle. Chyba pierwsza strona po wpisaniu hasla. ![]() -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 16:06 |