bez tytułu... ;), ...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
bez tytułu... ;), ...
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Nie wiem jak to ocenicie. Napisała, bo
tak. Jest wiersz, dlatego tu go daje.
Czy wtulona w kąt ściany Z nikłym uśmiechem na ustach Zostanę sama w objęciach Ciemności? Stoisz obok mnie zaślepiony Krzykiem codzienności Martwej ciszy gestem Przywołujesz innych by patrzyli Pokazujesz palcem Ale trafiasz na pustkę.. Samotności krzyk Wykracza poza granice Szklanego serca Wypadło z rąk? A obiecałeś, że przetrwa wieki Potłukło się? A mówiłeś, że trzymasz mocno Kłamałeś... Ten post był edytowany przez _Marcia: 18.12.2003 10:26 -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Pisz o szczęściu, przyda nam się... A mi
jak widzisz, ostatnio zrobiło się mnóstwo tematów :/ Taki mały kryzys
weswnętrzny przeżywam
![]() -------------------- |