me jestestwo...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
me jestestwo...
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
Moja mała wielka wojna
wyszczerbionym mieczem łukiem bez cięciwy bez zasad... Mój nowy zwyczajny świat idealny w swoim istnieniu tragiczny w skutkach z łamanym prawem... Moje dziwne normalne ja brnace wciąż w głąb zdane samo na siebie pełne oksymoronów... publikuje to... chyba troche z przyzwyczajenia... choc wiem,ze nie wyszlo tak jak chcialam... -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
![]() ![]() ![]() |
Vlary |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 129 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katowice Płeć: Mężczyzna ![]() |
POdoba mi się, ale normalnie... wybucham
śmiechem czytając te komentarze.
Szczególnie ten Yatena. LoL. Nie będę poniżał, ale takie zdanie, to wielka przesada... Genialna za jeden wiersz? ![]() Nie no! Yaten, Ty to naprawdę głupstwo palnąć potrafisz! W życiu bym nie pomyślał, że Elfi dzięki temu wierszu może być genialna. To tylko wiersz... nic więcej. Kilka słów opartych na własnych odczuciach. To nie żaden epokowy przełom. Ona nie może być genialna za jeden wiersz! Boże! Czasem wydaje mi się, że jesteście tak bardzo zaślepieni tym wszystkim, że naprawdę wypisujecie głupoty... Żałosne. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 12:54 |