Moja Twórcz ość ;]
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Moja Twórcz ość ;]
Loreen |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 20.12.2003 ![]() |
Dużo jest prac niedokończonych, dlatego że
niestety leń często w malowaniu bierze nademną górę, i nie chce mi się
kończyć prać ^^" Ale postaram się je kiedyś dokończyć. Wykonane sa one
przed wakacjami i w wakacje, postaram się też zeskanować prace z tego roku
szkolnego i wtedy je tutaj umieszcze.
![]() ![]() Ptaszki Starzec Driady Wampirzyca dziecko Saga Frontier 2 -------------------- "A oto mój sekret. Jest bardzo prosty: Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu - powtórzył Mały Książę, aby zapamiętać."
|
![]() ![]() ![]() |
sasilla |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 125 Dołączył: 09.08.2003 Skąd: Grodzisk Maz. ![]() |
Czy w Polsce nie ma wzorów: Owszem są?.. Chmielewski, Rosiński; ale ja nie wiem czy chciałabym rysować w stylu "Tytus, Romek i Atomek?...
Japoński komiks pozostawia większe pole do popisu... ciekawa fabuła, cudna kreska (...no przepraszam, ale jeżeli ktoś stwierdza, że np. Chii jest nie ładna to ja wychodzę...). Mi jako wielbicielce ogólnie pojętej fantasy styl m&a bardzo odpowiada... jeżeli komuś nie, to jego strata, ale niech nie żąda ode mnie żebym ja tego nie lubiła, bo to już lekka przesada... -------------------- Spotkałem panią pośród łąk.
Przecudną panią, dziecko wróżki: Włos miała długi, dzikie oczy. Leciutkie nóżki. John Keats La belle Dame sans merci |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:00 |