inwazja, =P
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
inwazja, =P
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
i to nie jest wbrew pozorom tytul mojego
nowego wiersza o tematyce inne niz wszystkie =PP [czyt. o kosmitach
XD]
jest to nawiazanie ze bede was meczyc i meczyc.. =P ale teraz troche inaczej bowiem to co przedstawie nie jest moja nowoscia, raczej wrecz przeicnwie cos sprzed pol roku okolo.. tylko jeszcze ingdy nie widzieliscie chyba mojej tworczosci .. tzn TEJ=) ktos pewnie powie ze juz gdzies to czytal/.. [jasne nastepna afera plagiatowa ze mna w roli glownej =P] bo racja, napewno czytal i to awet tu! na tym forum! niejaka Dafne kiedys takie wiersze napisala.. i mialam sie nigdy nie ujawniac, ale stwierdzilam ze moment jest dobry, aby wam pokazac ze umiem nie tylko o milosci i w malo oryginalnej formie (: nie zapewniam ze bedzie sie komus podobalo, ale moze znajdzie sie jakis ewenement =) no to.. wstep byl, teraz przejdzmy do rzeczy^^ Fotografia nieudana obrączna plastikowa obrączka się pogubiła się po wyschniętym drzewie wyschniętym szturchnięta łzą napotkała rozmazane kwiaty rozmazane przez oczy nieszczere pająki. Bez zmian wylała się woda na kamień stwardniała rozlała się farba na kamień szara i śmiała się mama i lśniła w zachwycie wiosna przybyła o świcie -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
![]() ![]() ![]() |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ef, Vampi, nawet nie próbuj XD
Odrobbina krytyki czasem nie zaszkodzi, a i tak jesteś uważana za najlepszą poetkę na tym forum... Od ciebie wymaga się, no... powiedzmy.... czegoś więcej, a nie tylko czegoś, co da się określić przymiotnikiem "ładny", "niezły" itp... A każda próba, nawet ta nieudana, jest wiele warta ![]() Ten post był edytowany przez Sihaja: 22.12.2003 16:51 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 15:43 |