Moja Twórcz ość ;]
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Moja Twórcz ość ;]
Loreen |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 20.12.2003 ![]() |
Dużo jest prac niedokończonych, dlatego że
niestety leń często w malowaniu bierze nademną górę, i nie chce mi się
kończyć prać ^^" Ale postaram się je kiedyś dokończyć. Wykonane sa one
przed wakacjami i w wakacje, postaram się też zeskanować prace z tego roku
szkolnego i wtedy je tutaj umieszcze.
![]() ![]() Ptaszki Starzec Driady Wampirzyca dziecko Saga Frontier 2 -------------------- "A oto mój sekret. Jest bardzo prosty: Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu - powtórzył Mały Książę, aby zapamiętać."
|
![]() ![]() ![]() |
Alisia |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 60 Dołączył: 30.06.2003 ![]() |
Nie żądam, żeby wszyscy lubili nie tylko
mange. Ja po prostu was nie rozumiem.
W Polsce są wzory? Jak powiedziałaś, na Tytusa i S-kę... Mi chodzi o to, żeby oderwać sie od tych wzorów: spiczastych podbrótków, wielkich oczu, rzęs, reszte wymieniałam... Daje pole do popisu? Ekh... dziwne. Amerykanie tak nie sądza, a im to wychodzi na plus. I nie rzucajcie się na mnie, że jestem zwolenniczka amerykanów, bo nie jestem, ale wy wszyscy macie rózne dziwne myśli... Kreska robi wrazenie. Czy ja mówie, że kreska jest zła? Jak stwierdziłam, poszukuje oryginalności. Wiem, że manga to nie tylko cechy wymienione, ale równiez nieukrywane przesłanie itp, ale ja myślałam, że może ktoś wyzwoli się o jej głownych elementów rozpoznawczych... Ekh... <Alisia wzdycha ciężko, poczym mruczy do siebie: - Zrób sobie przerwę w tym forum, niebożątko, bo ci wszystkie nerwy staną i utopisz się w wannie któregoś smutnego dnia> Wesołych świąt, życze od kilku dni, i nie mam zamiaru przestać:)) Ten post był edytowany przez Alisia: 23.12.2003 01:38 -------------------- "Jest taka jedna komnata, w której panują wieczne ciemnosci; mrok pęznie po kamiennych ścianach, jak strach, który nawiedza nagle zbrodniarza, by zmiażdżyć go w sidłach przestępstwa. Nie ma początka, ani konca, a jednak wejście do komanty istnieje; jak światło w ciemności rozjaśnia początek drogi, prowadzacej do kresu. A na środku tego lochu płynie woda i jak wszystko inne nie zobaczysz jej źródła, ani wylewu - niknie w otchłani nie zbadanych miejsc, do których nikt nie wazy się zajrzeć. Na wodzie tej nie jest cicho: wśród wzburzonych fal płyną zapalone świece; zdarzy sie, ze jakaś się przewróci, a wtedy płomyk gasnie, zduszony przez jego dawcę. Woda bowiem daje życie, a także je odbira. Zgaszone światła życie wyznaczają kres nadzieji na nieśmiertelność. (...)"
Powiedziałabym. jakiego to jest autora, ale zapomniałam, a możliwości sprawdzenia nie mam:)) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:02 |