mój wiersz- bez rymów, pierwszy
wiersz ->oceniajcie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
mój wiersz- bez rymów, pierwszy
wiersz ->oceniajcie
Skejti- dawna Skejtmenka |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 24 Dołączył: 26.10.2003 Skąd: Elbląg ![]() |
Cóż.... to mój pierwszy
wiersz, nie wiem czy wam się spodoba.
Gdy na łożu śmierci leżałam półprzytomna Wpatrzona w ścianę nade mną, Próbowałam wspominać dawne lata Lecz one nie przychodziły. Dlaczego? Czemu nic nie pamiętam? Czyżby moje myśli zostały zmazane przez śmierć? Nie chcę takiej śmierci, chcę o wszystkim pamiętać, By potem w niebie patrzyć na ludzi I przypominać sobie chwile z nimi Lecz nie mogę, nic nie pamiętam. Próbuję sobie przypomnieć wczorajszy dzień. Co ja wczoraj robiłam? Nie pamiętam. Myśli nie chcą powrócić, Odpłynęły w zapomnienie. Zamykam oczy, Próbuję wyobrazić sobie śmierć. Czy ona istnieje?? Może ludzie ją wymyślili, A tak naprawdę po prostu zasypiamy. Lecz chyba ona istnieje Zwierzęta ostrzegają mnie przed nią. Czuję, że jest gdzieś blisko, Nie mam nawet czasu pożegnać się ze wszystkimi. Nie chcę otwierać oczu, nie chcę jej zobaczyć Czuję jej wzrok na sobie, tak zaraz pójdę z nią Pójdę prosto do wrót piekła, Bo tacy ludzie jak ja zawsze tam idą. Nagle pojawił się jakiś ból. Nie leżę już w moim pokoju, gdzie ja jestem? Otwieram oczy, widzę światło. Czy to jest druga strona naszego życia? Chyba tak, pójdę w stronę światła. Chociaż może nie, tam może być coś niebezpiecznego. Ale jeżeli nie pójdę będę wisieć w przestworzy. Pójdę tam, tam jest moje miejsce, Mój następny świat. Specjalne dedykacje dla Penelopki, która zmobilizowała mnie, by napisać ten wiersz. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
aha, no to spoko. bo nie lubię się kłócić
;)
i tez życzę wesołych świąt. i szczęśliwego nowego roku of cours=) -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 15:32 |