Niewidomy niewidzialny, prosto z
serca
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Niewidomy niewidzialny, prosto z
serca
Cho Chang |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 11.07.2003 ![]() |
Widziałam...choć ujrzeć nie
mogłam,
słyszałam, choć usłyszeć mi nie pozwolono ludzi, których kiedyś kochałam a teraz nienawidzę... teraz nareszcie rozumiem, co oznaczały te słowa: "Znamy prawdę o tobie, odejdź od nas, uciekaj!" -------------------- I cannot protect you any more
|
![]() ![]() ![]() |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
powiem ze.. zawdiodłam sie
bo tytuł, choc nie wiem czy to swiadomie i przemyslanie czy przyadkiem, jest obiecujacy i ciekawy.. a wiersz - taki sobie naprawde, nic szczególnego wybacz, ale to kilka zdan refleksji podzielonych na wersy.. a w wierszu powinno byc cos, co sprawia, ze nie mozemy sie od niego oderwaqc, chcielibysmy czytac i czytac, moze to byc jedno slowo, a moze wers, czy po prostu szeroko pojeta dusza.. kazdy jhednak musi jakos zaczynac =) wiec ja wierze ze i Ty byc moze znajdziesz swoj styl pisania, cos co zachwyci Ciebie i ludzkosc.. pisz i pisz, waż słowa, zmieniaj je, przeksztalcaj wiersz, to naprawde bardzo pomaga.. az sy2orzysz cos czym nas zaskoczysz powodzenia (: [o kjurde ale produkcja.. nie wiem co mnie napadlo XD] -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 12:49 |