Pomóżcie wymyślić tytuł ^^
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Pomóżcie wymyślić tytuł ^^
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Nie wiem kurczę, jaki tytuł
![]() W Twych oczach Ognie Nie nienawiści, zazdrości... Lecz Ognie zabawy Ognie dzieciństwa Ognie radości Pachniesz młodością Choć wiele takich jak Ty Na świecie się znajduje To jednak Jesteś Niepowtarzalna Taka jedyna Moja... No i ocena oczywiście szczera ![]() A właśnie - Kto odgadnie o czym jest ten wiersz? ^^ |
![]() ![]() ![]() |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Hmmm... nie wiem o czym... moze o
bliskiej osobie przyjaciolce...?
Nieźle jest... nawet nawet... chcoaz brak mi tu czwegos nie wiem czego... uczucia moze -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 20:56 |