Schizofrenia, bardzo osobiste...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Schizofrenia, bardzo osobiste...
punkie_justine |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Daleko od kłamstwa... ![]() |
Znowu debiut bo
długiej nie obecności...
SCHIZOFRENIA Czy ty też słyszysz ten głos? Ten który nie pozwala mi przestać krzyczeć Czy ty też widzisz ten cień? Co trzyma w ręku nóż... ON CHCE MNIE ZABIĆ! Czy znasz to uczucie, gdy nie możesz przestać, chodź tak bardzo tego pragniesz. Już nad tym nie panuję Już tego nie kontroluję Nie, on nie chce przestać robić mi krzywdę On nie rozumie, że sprawia mi ból Wiesz... to czasem mija i wtedy jest słońce Tak bardzo chce żyć... Lecz, gdy pojawia się nadzieja on wraca... i znów zamyka mnie w studni koszmarów. Nigdy nie zrozumiesz... Ten post był edytowany przez punkie_justine: 26.12.2003 18:17 -------------------- "I was never faithful
And I was never one to trust Borderlining schizo And guaranteed to cause a fuss I was never loyal Except to my own pleasure zone I'm forever black-eyed A product of a broken home"... Placebo "Black Eyed" |
![]() ![]() ![]() |
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
buahhahaha... czeco Ty wymagasz Ms. Peace&Love ? bez przesady. tam była głównie świetna gra aktorów, i bardzo dobre zdjęcia. oskarki były głównie za to. offtop: mnie się i tak film nie podobał ;] Ten post był edytowany przez voldius: 28.12.2003 10:14 |
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 23:38 |