zaufać?, rozczarowania chodza
parami ;-)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
zaufać?, rozczarowania chodza
parami ;-)
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
zaufać?
rozsypane złote zioła wonne zwiastowały uśmiech kolorowe było niebo obiecało powrót po kolejnym wschodzie nie zdarzyło się już nic tylko wyjątkowy muskał wiatr i zielona trawa przeczuwała w białych sukienkach śmiały się tańcząc ostatni wspólny szept z kroplami rosy dał nadzieję świat że czas wonnych ziół powróci a na razie mamy jesień ktoś naliczył że już trzecią... -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
![]() ![]() ![]() |
Mellisa |
![]()
|
||||
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Vampi, masz racje... zle sie wyrazilam z tymi ziolami... ^^' w kazdym razie pachnie zawsze cos do jedzenia ![]() ech.. a wlasciwie nie wazne... XD Co do mojego posta, juz tlumacze...
chodzi o podzial wersow... jest jakas specyficzna 'czkawka' przerwanie mysli w nieodpowiednim momencie... bo slowko 'po' jest takim lacznikiem i ono juz ciagnie dalej... a dalej nic nie ma... dlatego sugeruje inny podzial... np: 'obiecało powrót po kolejnym wschodzie' i teraz jest ten spokoj, ktorego zabraklo przez jedno male slowko... moim zdaniem... to samo tutaj
Mam nadzieje, ze teraz napisalam dosc jasno o co mi chodzi.... =D ze tez ja zawsze musze sie tak rozpisac... ^__^ -------------------- |
||||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 20:41 |