Samodzielne pokazy, o młodych
iluzjonistach i ich pokazach
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Samodzielne pokazy, o młodych
iluzjonistach i ich pokazach
KrzysiekW |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 25.04.2003 Skąd: Głogów ![]() |
Czy ktoś miał samodzielne pokazy
iluzjonistyczne???
Ja miałem kilka a następny mam w Szkole Podstawowej w środe! opiszcie przebieg pokazu! -------------------- "Większość ludzi raczej umrze niż zacznie myśleć, i w istocie tak czyni."
Bernard Russel |
![]() ![]() ![]() |
Profesor Max |
![]()
|
![]() Master of Magic Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 43 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
A KrzyśW powinien wstydzić się
założenia takiego tematu!!!
Ponieważ na forum głosisz jaki to z Ciebie "iluzjonista" i jakie rzeczy potrafisz czynić... a jak poprosiłem Cię o jedną, jedyną sztuczkę podczas LSM w tym roku... to powiedziałeś że nic nie potrafisz pokazać, więc nie wystąpiłeś na koniec turnusu... zrobili to za Ciebie inni!!! No i rozsądnie jest zakładać takie tematy na tym forum? Ps. Czy ktoś widział jakis pokaz Krzysia na LSM? ...bo ja nie. -------------------- Czy widziałeś już coś w co nie mogłeś uwierzyć?
Przekrocz granice własnej wyobraźni!!! Nigdy nie ufaj zmysłom!!! www.metamorphosis.pl |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 00:33 |