wierszy kilka, nie zawsze radosna,
ale moja twórczość
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
wierszy kilka, nie zawsze radosna,
ale moja twórczość
Meliana |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 30.07.2003 ![]() |
a na razie jeden
Chodzi za mną Krok w kork, Codziennie, Bez ustanku. W domu, W szkole, Na ulicy. Nigdy nie je, Karmi się marzeniami, Śpi na fotelu, Ale wiem, że udaje. Jest zagadką, Zagmatwaną, Lecz prostą za razem. Nieziemska istota, Dziwne stworznie, Od którego czasem Wymagam za dużo, A to tylko mały anioł, W przykrótkich szatach, Który zgubił aureolę, A teraz płacze, A ja nie umiem mu pomóc... Ten post był edytowany przez Meliana: 29.12.2003 21:13 |
![]() ![]() ![]() |
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
Tak. Mi też się gryzie końcówka.
Ogólnie wiersz ciekawy, ale nie dotarł do mnie. Jakoś po prostu do mnie nie przemawia. Musialam go czytać dwa razy, żeby zrozumieć o co chodzi i chyba nadal nie do końca rozumiem. Ale zgadzam się z morn. Ciekawa końcówka ^^" -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 18:46 |