Lustrzany świat
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Lustrzany świat
Chelsey |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 29.12.2003 Skąd: Lublin ![]() |
Pokój luster ...
Tysiące Szklanych, zimnych odbić wyolbrzmione moje własne ja Wszystkie wady jak na dłoni. Dotykam chłodnej powierzchni paraliżuje mnie, odbiera ciepło, radość życia, wysysa wszystkie uczucia, emocje Lustra zamiast oczu. Pusta. Zimna. Lustrzana pani bez serca. Uderzam pięścią w lodową tafle powoli pęka... kolejne uderzenia... kolejne lustra... Miliony odłamków... Lodowa księżniczka z lustrem zamiast serca... Ten post był edytowany przez Chelsey: 29.12.2003 23:04 -------------------- Pyłem księżycowym być na twoich stopach,
wiatrem przy twej wstążce, mlekiem w twoim kubku, papierosem w ustach, ścieżką pośród chabrów, ławką gdzie spoczywasz, książką, którą czytasz. Przeszyć cię jak nitką, otoczyć jak przestwór, być porami roku dla twych drogich oczu i ogniem w kominku, i dachem, co chroni przed deszczem. Gałczyński ---------------------------------- #blog# #site# |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 18:54 |