No title
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
No title
Chelsey |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 29.12.2003 Skąd: Lublin ![]() |
nie potrafię uskładać ze słów
miłości ona rośnie we mnie pulsuje w korzeniach nabrzmiewa w pniu odkwita trawa deptana codziennie raczej nie lubię życia zbyt pospieszne i moje kwitnienie zbyt wcześnie chłodem ścięte jak ciało motyla w bursztynie zastyga ale boleśnie raczej wolę śmierć spokój ponad kwitnieniem rozpostarty a tego nie można słowami tylko ciszą -------------------- Pyłem księżycowym być na twoich stopach,
wiatrem przy twej wstążce, mlekiem w twoim kubku, papierosem w ustach, ścieżką pośród chabrów, ławką gdzie spoczywasz, książką, którą czytasz. Przeszyć cię jak nitką, otoczyć jak przestwór, być porami roku dla twych drogich oczu i ogniem w kominku, i dachem, co chroni przed deszczem. Gałczyński ---------------------------------- #blog# #site# |
![]() ![]() ![]() |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
lol jeszcze troche takich dzielek Twoich i
wypowiem sie w temacie 'kawiarenka poetycka' podajac kolejny
przyklad niezlej poetki forumowej =))
zakonczenie wspaniale kocham cisze i tak naprawde ujete.. ze to sie czuje. szkoda tylko ze nie ma tytulu bo dla mni to sie liczy..to jakby jest kwintesencja calego wiersza wiec... nastepnpym razem radze, pomysl troche, powyobrazaj sobie i daj jakis niebanalny title =) -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 23:20 |