Ucieczka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ucieczka
Chelsey |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 29.12.2003 Skąd: Lublin ![]() |
Uciekłam od niego w głąb nocy i
dni
Uciekłam od niego pod sklepienie lat Zamknęłam przed nim drzwi mego serca Kryjąc się, zacierając ślad uczuć Mgłą łez i w śmiechu wrzaskliwych kaskadach A potem - w górę, przez urwisty stok Biegłam, ścigana I w dół spadałam w mroki przerażenia Czując, że jego cień się za mną skrada Teraz wolność, niczym wiatr we włosach Tak pusto w sercu, że czuję nic. -------------------- Pyłem księżycowym być na twoich stopach,
wiatrem przy twej wstążce, mlekiem w twoim kubku, papierosem w ustach, ścieżką pośród chabrów, ławką gdzie spoczywasz, książką, którą czytasz. Przeszyć cię jak nitką, otoczyć jak przestwór, być porami roku dla twych drogich oczu i ogniem w kominku, i dachem, co chroni przed deszczem. Gałczyński ---------------------------------- #blog# #site# |
![]() ![]() ![]() |
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
rymy...DOBRE RYMY to sztuka...
na prawde... na tym foroom, jesli mam byc szczera, nikomu sie tej sztuki chyba w pelni nie udalo osiagnac... -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 20:24 |