wierszy kilka, nie zawsze radosna,
ale moja twórczość
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
wierszy kilka, nie zawsze radosna,
ale moja twórczość
Meliana |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 30.07.2003 ![]() |
a na razie jeden
Chodzi za mną Krok w kork, Codziennie, Bez ustanku. W domu, W szkole, Na ulicy. Nigdy nie je, Karmi się marzeniami, Śpi na fotelu, Ale wiem, że udaje. Jest zagadką, Zagmatwaną, Lecz prostą za razem. Nieziemska istota, Dziwne stworznie, Od którego czasem Wymagam za dużo, A to tylko mały anioł, W przykrótkich szatach, Który zgubił aureolę, A teraz płacze, A ja nie umiem mu pomóc... Ten post był edytowany przez Meliana: 29.12.2003 21:13 |
![]() ![]() ![]() |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
"zarazem" pisze się razem ;)
a co do wiersza. w niektórych momentach wręcz rażąco banalny, jednak są też całkiem niezłe fragmenty. myślę, że powinnaś jeszcze trochę poćwiczyć. ale chyba będzie dobrze, bo ta praca mimo że nieco kuleje, wydaje się być w pewnym sensie oryginalna i nieprzeciętna. powodzenia. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 18:41 |