............
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
............
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Zanim miłość się zacznie jest iskra rozsypana na tysiące drobnych gestów Dotyk dwóch dłoni niezauważalny spod rozedrganych powiek wspólna ciemność dzielona przez dwa szybkie spojrzenia Szczęście jest blisko czeka tuż za wyciągnięciem dłoni zamknięte w pudełku nieświadomości i czasem, raniutko szepce cicho w rękaw: "Kocham" -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Chelsey |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 49 Dołączył: 29.12.2003 Skąd: Lublin ![]() |
Nieźle... całkiem nieźle.
Ale brakuje mi w nim tego, czego ja szukam. Wiesz o co chodzi ![]() Mimo to podoba mi się. Ot taki ładny wierszyk. =* -------------------- Pyłem księżycowym być na twoich stopach,
wiatrem przy twej wstążce, mlekiem w twoim kubku, papierosem w ustach, ścieżką pośród chabrów, ławką gdzie spoczywasz, książką, którą czytasz. Przeszyć cię jak nitką, otoczyć jak przestwór, być porami roku dla twych drogich oczu i ogniem w kominku, i dachem, co chroni przed deszczem. Gałczyński ---------------------------------- #blog# #site# |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 17:39 |