Rycerzu mój
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Rycerzu mój
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Stukasz w okienko
Po stu latach spędzonych Pod jasną osłoną twoich Gwiazd Mieniących się co noc Tym samym mdłym światłem Splugawionym błyskiem W oku małego chłopca Nie odsłonię firanki Teraz ty czekaj na mnie Aż miną kolejne lata Zatracone twoją arogancką ucieczką Na księżyc Milczę Tym razem ja ukrywam się Za ścianą z marzeń Nie przywołuj więc wspomnień Bo teraz naprawdę Nie warto Idź do gwiazd -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
![]() ![]() ![]() |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Hmm... oryginalne... trafiajace subtelne
![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 15:14 |