Czy wiesz...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Czy wiesz...
punkie_justine |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: Daleko od kłamstwa... ![]() |
CZY
WIESZ
Jeśli kiedykolwiek myślałeś, że mnie znasz mylisz się Jeśli sądzisz, że wiesz co teraz czuję okłamujesz samego siebie Czy wiesz jak wygląda moja dusza? - jest czarna, tak ciemność... to wszystko czym żyję, czym oddycham i to co mnie żywi Ta dusza to resztki snów tych dobrych i sennych koszmarów, których nigdy nie zapomnę... Może kiedyś odfrunie w głąb edenu... Może kiedyś pozna co to miłość, której nigdy przedtem nie doznała Ten post był edytowany przez punkie_justine: 03.01.2004 11:13 -------------------- "I was never faithful
And I was never one to trust Borderlining schizo And guaranteed to cause a fuss I was never loyal Except to my own pleasure zone I'm forever black-eyed A product of a broken home"... Placebo "Black Eyed" |
![]() ![]() ![]() |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Hmmm... wudaje mi sie ten wiersz b.
interesujacy... ale hmmm... jest równiez osobisty, ale cos mi nie pasuje...
nie wywołuje uczuc... barkuje mi czegos
![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:14 |